A salvat două suflete, însă a fost răpus de valurile înalte şi curenţii puternici! Trupul lui Adrian a fost adus la mal în această dimineaţă - FOTO

De Alin Tarnovschi.
Publicat: 09.08.2017, 08:02.
Actualizat: 09.08.2017, 08:15

Adrian Ciureanu este tânărul care, ieri, pe plaja din Mangalia, şi-a sacrificat propria viaţă pentru a salva o femeie şi pe fiica acesteia din valurile înalte care ameninţau să le înghită. Trupul neînsufleţit al lui Adrian a fost descoperit, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe plajă, la numai câţiva metri de locul în care a salvat două vieţi.

Adrian Ciureanu este tânărul care, ieri, pe plaja din Mangalia, şi-a sacrificat propria viaţă pentru a salva o femeie şi pe fiica acesteia din valurile înalte care ameninţau să le înghită.

Trupul neînsufleţit al lui Adrian a fost descoperit, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe plajă, la numai câţiva metri de locul în care a salvat două vieţi.

Oamenii care se aflau pe plajă au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical a sosit la faţa locului şi au constatat decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga din Mangalia.

Citește și:

Ieri dimineaţă, Adrian Ciureanu, din judeţul Argeş, a sărit în apa mării, fără să se gândească o secundă, în momentul în care o mamă şi fiica ei au strigat după ajutor.

Împreună cu un alt bărbat, Adrian a reuşit să le salveze pe cele două, însă nu a mai avut puterea să se salveze singur.

Din nefericire, el a murit, iar femeia salvată de el s-a făcut nevăzută în momentul în care s-a văzut în siguranţă pe mal.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.