Antena Meniu Search
x

A salvat două suflete, însă a fost răpus de valurile înalte şi curenţii puternici! Trupul lui Adrian a fost adus la mal în această dimineaţă - FOTO

Adrian Ciureanu este tânărul care, ieri, pe plaja din Mangalia, şi-a sacrificat propria viaţă pentru a salva o femeie şi pe fiica acesteia din valurile înalte care ameninţau să le înghită. Trupul neînsufleţit al lui Adrian a fost descoperit, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe plajă, la numai câţiva metri de locul în care a salvat două vieţi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 09.08.2017, 08:15

Adrian Ciureanu este tânărul care, ieri, pe plaja din Mangalia, şi-a sacrificat propria viaţă pentru a salva o femeie şi pe fiica acesteia din valurile înalte care ameninţau să le înghită.

Trupul neînsufleţit al lui Adrian a fost descoperit, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe plajă, la numai câţiva metri de locul în care a salvat două vieţi.

Oamenii care se aflau pe plajă au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical a sosit la faţa locului şi au constatat decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga din Mangalia.

Ieri dimineaţă, Adrian Ciureanu, din judeţul Argeş, a sărit în apa mării, fără să se gândească o secundă, în momentul în care o mamă şi fiica ei au strigat după ajutor.

Împreună cu un alt bărbat, Adrian a reuşit să le salveze pe cele două, însă nu a mai avut puterea să se salveze singur.

Din nefericire, el a murit, iar femeia salvată de el s-a făcut nevăzută în momentul în care s-a văzut în siguranţă pe mal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A salvat două suflete, însă a fost răpus de valurile înalte şi curenţii puternici! Trupul lui Adrian a fost adus la mal în această dimineaţă - FOTO