Antena Meniu Search
x

Momentul accidentului cu doi morţi de la Bârlad. Şoferul BMW-ului depăşeşte şi pierde controlul (Video)

Bogdan şi Dănuţ, cei doi tineri care au murit la Bârlad, după ce BMW în care se aflau s-a dezintegrat la impactul cu zidul de beton al unităţii militare din localitate, erau verişori şi lucrau amândoi la o vulcanizare din Bârlad.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.02.2020, 15:04

  • Tinerii morţi la Bârlad erau verişori.
  • Cauza accidentului mortal ar fi viteza excesivă.

Bogdan şi Dănuţ, cei doi tineri care au murit la Bârlad, după ce BMW în care se aflau s-a dezintegrat la impactul cu zidul de beton al unităţii militare din localitate, erau verişori şi lucrau amândoi la o vulcanizare din Bârlad. Momentul accidentului a fost surprins de camera de bord a unui şofer depăşit de maşina în care se aflau cei doi tineri.

Cei doi erau cunoscuţi în comunitate ca fiind băieţi liniştiţi şi muncitori amândoi, iar Bogdan, şoferul BMW-ului, abia împlinise 21 de ani în urmă cu două zile. El urma să plece în Anglia, la muncă, peste două săptămâni. Dănuţ, pasager în maşină, avea 20 de ani.

Mamele băieţilor au leşinat la auzul veştii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vestea că cei doi băieţi au murit a căzut ca un trăznet asupra familiilor celor doi. Mamele băieţilor au leşinat atunci când au aflat de accidentul mortal.

Doi tineri, în vârstă de 20 şi 21 de ani, au murit după ce autoturismul BMW în care se aflau s-a lovit violent de gardul de beton al unităţii militare din zonă. Maşina era înmatriculată în judeţul Vaslui, iar la volan se afla un tânăr de 21 de ani, din Galaţi.

Autoturismul implicat, un BMW înmatriculat în județul Vaslui, circula pe direcția Tecuci spre Centru (Bârlad) și era condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, din județul Galați.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroșat un copac și apoi s-a oprit intr-un monument amplasat în fața unității militare din zonă.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator la Iași, Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul accidentului cu doi morţi de la Bârlad. Şoferul BMW-ului depăşeşte şi pierde controlul (Video)