Antena Meniu Search
x

Momentul în care un șofer evită milimetric un biciclist, apoi spulberă două mașini parcate, pe Ștefan cel Mare (Video)

O cameră de bord a filmat momentul accidentului produs ieri după-amiază, pe Bulevardul Ștefan cel Mare. În imagini se vede cum șoferul unui autoturism Skoda evită milimetric un biciclist, apoi spulberă două mașini parcate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.07.2020, 12:26

Momentul în care un șofer evită milimetric un biciclist, apoi spulberă două mașini parcate, pe Ștefan cel Mare - Facebook
  • Taximetrul spulberat era staționat, așteptând clienți.
  • În urma impactului, doi șoferi au ajuns la spital.

În urma impactului, șoferul taximetrului care era staționat așteptând clienți a rămas încarcerat, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Ce spune Poliția Capitalei

În jurul orei 12.25, Brigada Rutiera a fost sesizata cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Conducatorul unui autovehicul care circula pe Bulevardul Iancu de Hunedoara a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa pe șoseaua Ștefan cel Mare.

Din dinamică, autovehiculul care circula pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, a fost proiectat în alte două autovehicule parcate în zona producerii coliziunii.

În urma accidentului rutier, unul dintre conducatorii autovehiculelor parcate, a rămas blocat. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, unul dintre conducatorii autovehiculelor aflate în mișcare a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer evită milimetric un biciclist, apoi spulberă două mașini parcate, pe Ștefan cel Mare (Video)