Antena Meniu Search
x

Accidentul care a îndoliat o întreagă comunitate din Iaşi, produs de o şoferiţă care avea permisul de conducere luat de câteva luni

Tragedie pe un drum din judeţul Iași. Trei persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier grav. Erau pasageri pe bancheta din spate a unui autoturism condus de o tânără de numai 18 ani. Aceasta nu s-ar fi asigurat corespunzător şi a intrat direct în calea unui TIR.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.01.2021, 15:27

Vezi și
  • Şoferiţa care a provocat accidentul din Iaşi are doar 18 ani.
  • Şoferiţa şi-a pierdut în accident tatăl, mătuşa şi unchiul.

Tânăra care ar fi provocat accidentul nu s-ar fi asigurat la ieșirea de pe un drum secundar și astfel mașina a fost lovită în plin de TIR. Autoturismul a fost proiectat într-o troiță pe care a scos-o din pământ, apoi a ricoșat în poarta unei ferme. 

Toţi cei aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului au decedat pe loc. Este vorba despre tatăl şoferiţei, de 77 de ani, unchiul de 53 şi mătuşa tinerei de 50 de ani. 

Gabriel Covăsneanu, purtător de cuvânt ISU Iași: Un accident rutier s-a produs în localitatea Scânteia şi s-a soldat cu şase victime. Trei dintre victimele de la faţa locului prezentau leziuni incompatibile cu viața și celelete trei erau conștiente.

Mașina era condusă de o șoferiță începătoare, de 18 ani. Avea permis de numai şase luni. Şi ea, dar şi mama ei au suferit răni grave. Rănit a fost şi şoferul TIR-ului. Cu toţii au ajuns la spital, mama tinerei, în stare critică. 

Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul tragediei din Iaşi

Diana Cimpoeșu, medic şef UPU Spitalul Sf. Spiridon Iași: Şoferiţa de 18 ani cu traumatism cranio-facial, cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală. Sperăm să aibă o evoluţie favorabilă. Pasagera dreapta faţă, o femeie de 50 de ani, adusă în stare critică, intubată, ventilată mecanic, stabilizată. Leziunile sunt de tip politraumă. 

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. 

Şoferul TIR-ului, în vârstă de 40 de ani, a fost externat. Acesta s-a ales cu un picior rupt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accidentul care a îndoliat o întreagă comunitate din Iaşi, produs de o şoferiţă care avea permisul de conducere luat de câteva luni