Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani bătută de familie cu lingura de lemn şi cureaua pentru că a mers la întâlnire cu un băiat, în Franţa

O adolescentă de 16 ani din districtul francez Isere a fost bătută de familie cu lingura de lemn şi cureaua, drept pedeapsă că a flirtat cu un tânăr.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 22.10.2021, 12:55

Adolescenta a fost abuzată de familie în repetate rânduri
Adolescenta a fost abuzată de familie în repetate rânduri - Shutterstock - foto ilustrativ

Mai mulţi colegi au fost cei care au dat alerta, după ce au observat mai multe vânătăi pe corpul tinerei, scrie 20 Minutes. Ulterior aceasta a recunoscut autorităţilor că fusese agresată de mătuşa şi verişorii ei, după ce ar fi ieşit la o întâlnire cu un băiat.

Agresată de membrii familiei

Scenele îngrozitoare, care s-ar fi petrecut în mod regulat, s-au defăşurat în casa uneia dintre mătuşi, acolo unde fata s-a mutat în urmă cu câteva luni, pentru că nu se înţelegea cu mama ei. Sub privirile celor doi verişori, care sunt adulţi, fata era agresată de mătuşa care o pălmuia,  o trăgea de păr şi o dezbrăca în faţa celorlalte persoane. La rândul lor, cei doi verişori se năputeau asupra tinerei, lovind-o cu lingura de lemn şi cureaua.

Jandarmeria din Bourgoin-Jallieu a deschis o anchetă, iar cei trei acuzați au fost plasați în arestul poliției și apoi trimiși la Parchetul din Viena. Puși ​​sub supraveghere judiciară, cei doi au primit şi o interdicție de a se apropia de fată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Adolescentă de 16 ani bătută de familie cu lingura de lemn şi cureaua pentru că a mers la întâlnire cu un băiat, în Franţa