Antena Meniu Search
x

Video ”Adu sabia, bă!” Scene de violență extremă pe un teren de fotbal din Arad. Băiat pus la pământ și lovit de tatăl altui copil

Momente cumplite s-au petrecut duminică seară, pe un teren de fotbal din apropierea unui cartier de vile din Arad. Un conflict între adolescenți s-a încheiat la spital, după ce tatăl unuia dintre ei a sărit la bătaie cu pumnii și picioarele.

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 15:43

Vezi și

Copiii s-au luat la ceartă duminică seară, în jurul orei 19.30, pe terenul de fotbal, moment în care tatăl unuia dintre ei a intervenit violent. În loc să-i despartă, el a împărțit pumni și picioare fără să țină cont că adversarii lui sunt, totuși, niște copii.

Câțiva băieți au strigat la bărbat să se oprească

În imaginile filmate de un martor se vede cum bărbatul de 54 de ani îl pune la pământ pe unul dintre copii și îl lovește cu pumnii și cu picioarele, în ciuda protestelor celor aflați în apropiere.

Ba mai mult, la un moment dat, bărbatul cere unui tânăr, probabil fiul său, să îi aduca sabia din portbagaj. Acesta din urmă îl lovește cu piciorul pe băiatul de la pământ.

Pe acelaşi subiect

Doi adolescenți au ajuns la spital

Doi adolescenți, unul de 16, altul de 18 ani, au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale apoi au plecat acasă.

Polițiștii s-au autosesizat și i-au întocmit tatălui bătăuș dosar penal pentru loviri și alte violente. Părinții copiilor agresați nu au depus încă plângere la politie, insă au termen 60 de zile să o facă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ”Adu sabia, bă!” Scene de violență extremă pe un teren de fotbal din Arad. Băiat pus la pământ și lovit de tatăl altui copil