Antena Meniu Search
x

Video "Am vrut doar să iubesc". Biletul de adio lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță, care s-ar fi sinucis după o decepție în dragoste

Apar noi detalii în cazul sinuciderii lui Petrică Niță, fiul celebrului procuror din Constanţa. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani a lăsat un mesaj cutremurător tatălui său. I-a spus că i-a furat arma şi i-a mărturisit că o dragoste neîmplinită din trecut nu i-ar fi dat pace. O femeie ar fi cheia lipsă din întreaga poveste. Surse din anchetă spun că tatăl își păstra arma într-un seif, dar fiul ar fi știut cifrul pentru că făcea parte din familie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.11.2022, 08:35

Vezi și

"Nu vreau să fiu rău, nu vreau sa fiu nemernic, am vrut doar să iubesc". Aşa începe mesajul de adio pe care Petrică Niţă i l-a trimis tatălui său. N-a lăsat nimic la voia întâmplării. I-a spus din ce cont să plătească chiria şi n-a lăsat nicio chestiune administrativă la voia întâmplării. Apoi şi-a dus la îndeplinire planul dramatic. S-a dus în locuinţa părinţilor lui, a spart cutia în care era arma şi a plecat către apartamentul închiriat. A încheiat mesajul simplu: "Te iubesc!" Apoi a apăsat pe trăgaci.

Urma să devină tată peste câteva luni

Andreea Filip, reporter Observator: Acesta este apartamentul în care fiul procurorului Teodor Niţă s-a împuşcat ieri. A fost sigilat de către poliţişti pentru că cel mai probabil anchetatorii se vor întoarce aici pentru a căuta noi indicii. De asemenea, anchetatorii au luat si imaginile de pe camerele de supraveghere.

Pe scara blocului, încă se mai văd urme de sânge.

Pe acelaşi subiect

O dezamăgire în dragoste l-ar fi distrus pe executorul judecătoresc. Era căsătorit de trei ani cu soţia sa şi în câteva luni urmau să devină părinţi. Doar că inima bărbatului de 31 de ani ar fi aparţinut unei alte femei, cu care Petrică Niţă ar fi avut în trecut o relaţie.

Liviu Chesnoiu, procuror criminalist: Poate că el, fiind foarte sensibil, foarte delicat, foarte pretenţios cu viaţa, nu a vrut să facă nişte compromisuri în viaţa lui, în dragoste.

Astăzi, bărbatul a fost înmormântat.

Gill Julien Grigore Iacobici, Procuror la Parchetul Curții de Apel: Este o zi de neimaginat, o durere nesfârşită. Cu atât mai mult cu cât Petrică era un bun executor judecătoresc, un bun om şi un bun soţ. Nu am ştiut despre el să aibă asemenea gânduri, asemenea porniri. 

Procurorul Teodor Niță își păstra arma din dotare doar într-o casetă, nu într-un seif, care ar fi trebuit să fie dotat cu trei sisteme de închidere.

Liviu Chesnoiu, procuror criminalist: Avea acces acolo, era în familie, nu a venit cineva din afară să facă treaba asta.

Procurorii continuă cercătările în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Am vrut doar să iubesc". Biletul de adio lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță, care s-ar fi sinucis după o decepție în dragoste