Antena Meniu Search
x

Tânăra din cauza căreia șeful Poliției din Neamț a plătit cu funcția, a jefuit aceeași victimă de două ori, în aceeași zi | Video

Ana Maria Tănase, o delicventă notorie, cu multe dosare penale, a fost reținută de polițiști după ce a jefuit, în aceeași zi, același bărbat, de două ori. Tânăra este și motivul pentru care comisarul șef Cezar Filip și-a încheiat prematur cariera de polițist și sef al Poliției municipiului Piatra-Neamț.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.09.2020, 15:50

- Profimedia
  • Tânăra avea peste 20 de dosare penale în 2014
  • Ea este cea pe care șeful Poliției din Neamț a pălmuit-o
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

Ana Maria Tănase este minora pe care comisarul șef Cezar Filip a luat-o la palme în sediul Poliției, în 2014, după ce adolescenta bătuse și tâlhărise o bătrână (care a ajuns cu șoldul rupt la spital) și spunea senină că n-a făcut nimic.

Știind în câte dosare penale este cercetată minora (cel puțin 20), comisarul și-a ieșit din fire și a luat-o la palme, a tras-o de păr și a lovit-o cu piciorul în dos.

Comisarul a fost nevoit să pună capăt carierei de polițist, după apariția imaginilor în presă.

De asemenea, fata fusese complice și la două omoruri. Cel al actorului Constantin Ghenescu și la uciderea unui bătrân, care a fost bătut cu cruzime de prietenii fetei, până la moarte.

Tânăra are acum 20 de ani, dar la momentul în care comisarul o ia la palme avea 14 ani, iar cazierul la fel de stufos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reținută în 2020, după ce a jefuit un bărbat de 2 ori

"Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 16.30, bărbatul de 43 de ani, din Piatra Neamț, se deplasa pe o alee dintre blocuri, a fost urmărit și deposedat de către o tânără, de un portofel pe care îl avea în buzunarul drept din spate al pantalonilor. Pentru a-și asigura scăparea, tânăra s-a luptat cu bărbatul și s-a smucit eliberându-se din prinsoare, moment în care cel din urmă și-a recuperat portofelul. Ulterior, tânăra a urmărit-o din nou pe persoana vătămată, iar în momentul în care acesta a ajuns pe o alee din proximitatea locuinței sale, prin exercitarea de acte de violență și împingându-l din spate, bărbatul a căzut la sol și s-a accidentat, moment în care a fost deposedat de telefonul mobil. În urma examinării medico-legale, leziunile fizice suferite necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale", informează autoritățile.

Tânăra a fost reținută și va fi prezentată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Tânăra din cauza căreia șeful Poliției din Neamț a plătit cu funcția, a jefuit aceeași victimă de două ori, în aceeași zi | Video