Antena Meniu Search
x

Anca Pop mergea la părinţi, când a plonjat cu maşina în Dunăre. Cântăreaţa a murit înecată la câţiva kilometri de casă (Video)

Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona viaductului Sviniţa. Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pe DN 57.

Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona viaductului Sviniţa. Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pe DN 57.

Artista de 33 de ani, cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Goran Bragovic, a fost scoasă aseară din apele Dunării, la câțiva kilometri de casa părinţilor, în Moldova Nouă.

Anca Pop a murit înecată. A fost găsită în interiorul maşinii, fără viață, după ce sora ei a alertat autoritățile. Nu mai primise niciun semn de la cântăreaţă după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării.

Autorităţile au pornit în căutarea tinerei, atât pe apă, cât şi pe uscat. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii de la Frontieră au fost cei care găsit-o pe fată moartă, înecată în propria maşinp, în locul unde Dunărea trece prin localitatea Sviniţa.

Anca Pop a derapat din cauza poleiului

Anca Pop venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Se pare că tânăra de 33 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu maşina în Dunăre.

"Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Mașina Ancăi a fost găsită la aproximativ 10 metri de mal, înghițită de apă. Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

Anca Pop a apărut în Playboy şi era pasionată de călătoriile spirituale

Încă de mică, Anca a fost atrasă de muzică, mai cu seamă în momentul în care a pășit pe teritoriul canadian, împreună cu familia sa, după ce aceasta a hotărât să fugă din România, petrecând până la destinație – Ontario – 7 luni într-o o tabără de refugiați politic în Serbia.

În 2008, compozitoarea, reîntoarsă în țară, a dat lovitura în muzică prin colaborarea cu muzicianul iugoslav Goran Bregovic, aceștia lucrând împreună la diversele cântece pe de pe cel de-al 13-lea album al artistului: “Champagne for gypsies”.

Anca Pop a apărut în revista cu iepuraşi şi chiar s-a lăsat filmată cu drona în timp ce se plimba goală pe plaja de la Corbu

Șapte ani mai târziu, Pop bate palma cu casa de discuri Roton, iar prin discul single "Free love", aceasta câștigă inimile românilor, dar mai cu seamă inimile celor din Regatul Unit, single-ul acesteia fiind cotat ca cea mai bună piesă a lunii iulie, conform sondajului Our Stage.

Muzica ei a reușit să-i cucerească inclusiv pe chinezi și pe japonezi.

Anca Pop a apărut în revista cu iepuraşi şi chiar s-a lăsat filmată cu drona în timp ce se plimba goală pe plaja de la Corbu. 

Pe lângă muzică, Anca era pasionată şi de călătoriile spirituale. A căutat răspunsuri în India şi Thailanda şi a făcut ritualuri şamanice în Peru. În cea din urmă vacanţă, i-a luat şi pe ai ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Anca Pop mergea la părinţi, când a plonjat cu maşina în Dunăre. Cântăreaţa a murit înecată la câţiva kilometri de casă (Video)