Meniu
Search
x

Anchetă după ce o imagine cu două poliţiste la cafea şi ţigară a devenit virală: "Care este Siguranță și care este Încredere?"

Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări interne după apariţia unei fotografii cu două poliţiste care stau la cafea, în uniforme, imagine care a stârnit ironii pe Facebook.

De Redactia Observator la 19.08.2022, 18:11

Verificările au fost declanşate în urma viralizării unei fotografii cu două poliţiste la cafea, imagine care a stârnit controverse pe reţelele de socializare, relatează news.ro. Cele două apar la cafea şi ţigară, îmbrăcate în uniformă, dar imaginea a stârnit ironii şi comentarii legate de aspectul poliţistelor. Una dintre femei este încălţată cu sandale, atrag atenţia utilizatorii de Facebook. Nu este clar când şi în ce context a fost surprinsă fotografia, nici dacă cele două femei erau în timpul liber. 

"Care este Siguranță și care Încredere?" şi "Pânda s-a transformat în ademenire" sunt câteva dintre comentariile ironice publicate pe Facebook.  "Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului", a transmis Poliţia Capitalei, vineri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Anchetă după ce o imagine cu două poliţiste la cafea şi ţigară a devenit virală: "Care este Siguranță și care este Încredere?"