Antena Meniu Search
x

Andreea a murit pe loc, spulberată de tren în Voluntari. În acelaşi loc s-a stins prietenul ei, în urmă cu 5 luni (Video)

Tragedie cumplită, seara trecută, în Voluntari. Andreea Corina Lascu, o tânără de 18 ani din Ştefăneşti, a murit pe loc după ce a fost spulberată de tren, în Voluntari.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.09.2019, 13:03

Tragedie cumplită, seara trecută, în Voluntari. Andreea Corina Lascu, o tânără de 19 ani din Ştefăneşti, a murit pe loc după ce a fost spulberată de tren, în Voluntari.

Nenorocirea s-a produs în acelaşi loc în care, la începutul lunii mai, Ionuţ Militaru, un prieten de-al fetei, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de tren, în timp ce vorbea la telefon.

"Licurici", aşa cum îi spuneau prietenii tinerei de 19 ani, era de loc din Ştefăneşti. Fata era sportivă şi, din primele informaţii, avea cu ea echipamentul de sport când a fost izbită de tren.

Andreea Corina Lascu a învăţat la Liceul Teoretic "Victor Babeş" din Bucureşti.

Tragedie cu repetiţie în Voluntari. Prietenul Andreei a fost lovit de tren în acelaşi loc, în timp ce vorbea la telefon

Andreea Corina Lascu era prietenă cu Ionuţ Militaru, băiatul de 18 ani care, în 2 mai a fost lovit de tren în timp ce avea căştile la urechi.

Tânărul se afla lângă calea ferată, împreună cu două prietene când, într-un moment de neatenţie, s-a întors şi, fiind prea aproape de şine, trenul l-a lovit din plin. Din spusele martorilor, Ionuţ vorbea la telefon şi nu a fost atent la trenul care se apropia cu viteză. 

Atunci, la câteva zile după tragedie, Andreea a scris un mesaj cutremurător pe pagina de Facebook a lui Ionuţ, în care îşi exprima regretul pentru moartea prematură a prietenului ei.

Andreea a murit pe loc, spulberată de tren în Voluntari. În acelaşi loc s-a stins prietenul ei, în urmă cu 5 luni

"M-ai invatat ca e vorba de principii..stiu,de multe ori am fost ocupata, iar acum, cand am spus ca am timp pana terminam vacanta sa ne vedem, nu am mai apucat..acum, tu..nu ai mai avut timp..Mi-as fii dorit sa ma mai strangi o data in brate, asa tare, sa ne mai luam o data la bataie, sa "mai radem", sa-mi fi raspuns la telefon si sa razi de mine, sa-mi spui sa nu mai plang ca esti bine .. orice,d ar nu sa te conduc pe ultimul drum..

Nu te vom uita niciodata copile si te vom iubi mereu..Sa aperi poarta Rapidului de acolo,de sus,sa fii fericit..odihneste-te in pace spirit liber 😔❤", scria în data de 5 mai Andreea Lascu.

Din nefericire, la 5 luni după nenorocire, "Licurici" avea să-şi piardă viaţa în acelaşi loc.

Potrivit localnicilor, zona este frecventată zilnic de copiii şi tinerii din zonă, care pot ajunge acolo doar printr-un gang. Oamenii spun că locul este periculos şi se plâng că se luptă să închidă accesul de mai bine de zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Andreea a murit pe loc, spulberată de tren în Voluntari. În acelaşi loc s-a stins prietenul ei, în urmă cu 5 luni (Video)