Antena Meniu Search
x

Video Au comandat una şi au primit alta. Poliţiştii reclamă că noile uniforme de 7.000 de lei se rup între picioare după 3 luni

Poliţiştii se plâng că noile uniforme se destramă, după doar câteva luni. Pantalonii s-au rupt, gecile încep să cedeze, iar întăritura cămăşilor este, de fapt, un material de slabă calitate, se plâng sindicaliştii. Un set de haine a costat peste şapte mii de lei, iar Poliţia Română vrea să schimbe tot lotul următor, ca să nu mai aibă reclamaţii.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 20:01

Vezi și

Uniforma primită de absolvenţii şcolilor de poliţie acum trei luni arată foarte uzată. În plus, materialul, cusăturile, inscripţia şi culoarea diferă de prototipul prezentat oficial vara trecută, spun sindicaliştii. Ţesăturile de tip ripstop, care cresc rezistenţa hainelor, lipsesc din compoziţia uniformelor cu care se îmbracă acum noii poliţişti.

Pantalonii primiţi de agenţi în urmă cu doar câteva luni au început să se scămoşeze, iar materialul cauciucat de pe geci s-a desprins.

Sindicaliştii au reclamat la Ministerul Afacerilor Interne degradarea uniformelor

Dan Saltelechi vicepreşedinte Europol: Avem peste 3 mii de uniforme a căror calitate este îndoielnică, materiale nu corespunde cu cele din caietul de sarcini. Avem pantaloni, cămăşi, tricouri care se scămoşează după o spălare şi se rup la purtare.

Pe acelaşi subiect

Sindicaliştii din poliţie spun că statul a plătit aproape patru milioane şi jumătate de euro pentru echipamente. Seturile sunt formate din două bluze cu mânecă lungă, o jachetă, o pereche de pantaloni şi două tricouri cu mânecă scurtă. Agenţii au mai primit şi echipament de protocol.

Cosmin Andrei Sindicat Europol: Mai sunt de achiziţionat aproximativ 45.000 de uniforme, ceea ce înseamnă aproximativ 70 de milioane de euro. Poliţiştii aşteptau de 20 de ani modificarea uniformei, în aşa fel încât să avem nişte materiale tactice în munca de zi cu zi.

Sindicaliştii au reclamat la Ministerul Afacerilor Interne degradarea uniformelor. Şefii din Poliţie le-au transmis că vor înlocui echipamentele necorespunzătoare pe cheltuiala fabricanţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Au comandat una şi au primit alta. Poliţiştii reclamă că noile uniforme de 7.000 de lei se rup între picioare după 3 luni