Antena Meniu Search
x

Video "Viteză şi cam atât îmi amintesc". Audi și Volkswagen în flăcări, după o întrecere pe străzile din Timișoara. Mașinile s-au ciocnit la semafor și au luat foc

O întrecere în trafic între două maşini s-a terminat cu un accident, noaptea trecută, pe un bulevard din Timişoara. Autoturismele au luat foc după ce s-au ciocnit la semafor. Din fericire, flăcările au fost stinse rapid. Doi tineri au fost răniţi, iar unul dintre ei a fost transportat la spital. Opt persoane se aflau în ambele maşini.  

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 10:18

Vezi și

"Au mers cu viteză, maşina neagră a pus dintr-o dată frână, n-a mai avut atâta timp de reacţie şi a intrat în el", spune tânărul care a scos victimele din mașini.

Întrecere în trafic, terminată cu maşinile în flăcări

În urma impactului, motorul maşinii din spate a luat foc, iar flăcările au cuprins şi portbagajul automobilului lovit. Din fericire, incendiul a fost stins repede. Tânărul s-a luptat din răsputeri să-l scoată afară pe prietenul său, care, din cauza loviturii primite la cap, era leşinat. 

Cum s-a întâmplat?

Pe acelaşi subiect

Nu prea îmi amintesc. Viteză şi cam atât îmi amintesc.

Au fost mai multe maşini, mergeau cu viteză şi prietenul nostru a considerat că poate să ţină, sau să meargă în cursă cu ei.

Era roşu la semafor?

S-a făcut roşu...

Şi jeep-ul imediat a frânat să oprească.

Gen. Da, imediat a frânat. Nici la un moment, o secundă, a frânat. Al meu n-a mai avut ce să facă. A pus frână cât a putut, a intrat direct în el.

Făceaţi concurs, îl cunoşteaţi pe băiatul cu jeep-ul?

Nu, nu, nu.

Nu. Doar că a vrut să meargă tare după el, nu?

Da.

Şi s-a făcut între timp roşu la semafor?

Da.

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital

Alin Vicol, ISU Timiş: În momentul tamponării ele s-au aprins. În ele se aflau opt persoane, două au necesitat îngrijiri medicale, iar doar una a fost transportată la spital.

Cel care a ajuns la spital a fost şoferul maşinii roşii, care a luat foc după ce a lovit automobilul din faţă, la semafor. Tânărul rănit are 21 de ani, iar cel care conducea maşina lovită are 22 de ani. În ambele autoturisme se aflau câte patru tineri.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Viteză şi cam atât îmi amintesc". Audi și Volkswagen în flăcări, după o întrecere pe străzile din Timișoara. Mașinile s-au ciocnit la semafor și au luat foc