Antena Meniu Search
x

Şoferul unui Audi s-a oprit din goană abia când i-a sărit o roată şi a intrat în parapet, la Călăraşi

Un şofer din Călăraşi, la volanul unui bolid Audi, părea de neoprit din goana sa, însă autoturismul a cedat într-o curbă strânsă, pe care bărbatul a abordat-o cu o viteză mult peste limita permisă.

de Redactia Observator

la 03.06.2020, 22:38

- calarasipress.ro
  • Şoferul a accelerat până a pierdut o roată
  • S-a izbit cu maşina într-un parapet

Roata din faţă dreapta a autoturismului s-a rupt, iar şoferul a intrat cu maşina într-un parapet de pe marginea şoselei.

Din motive cunoscute numai de acesta, nu a sunat la 112 să anunţe accidentul, Poliţia fiind anunţată de alţi participanţi la trafic care au observat maşina lovită pe şosea.

La venirea poliţiştilor, conducătorul auto a susţinut că se deplasa cu o viteza decentă, timp in care janta față dreapta i-a cedat și s-a rupt, însă polițiștii au aproximat ca viteza de deplasare a autoturismului ajuns in parapet era de peste 150km/h.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind însă negativ. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Rutier pentru declarații și amănunte, potivit calarasipress.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Şoferul unui Audi s-a oprit din goană abia când i-a sărit o roată şi a intrat în parapet, la Călăraşi