Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat spulberat de TIR la scurt timp după ce a coborât din mașină, în apropiere de Bârlad. Victima avea 34 de ani

Un bărbat de 34 de ani a fost spulberat de un TIR pe E581, la intersecția cu drumul spre Bogdănești, în momentul în care se întorcea la mașină. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2021, 15:35

Vezi și

Bărbatul a coborât din mașina oprită și a traversat strada, iar la întoarcere a fost lovit de un TIR. La fața locului a fost trimisă o ambulanță SAJ tip C2 din Bârlad, însă victima a fost găsită fără semne vitale, având leziuni grave incompatibile cu viața.

Medicul de pe ambulanță a declarat decesul tânărului de 34 de ani.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în jurul orei 11.20, pe raza comunei Banca, județul Vaslui, iar victima este un bărbat de 34 de ani din Huși. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului și dispunerea măsurilor legale.

Ieri a fost o zi neagră pe șoselele din România. Nouă oameni au murit în accidente rutiere în doar câteva ore. Alte 20 de victime sunt acum în spital. Accidentele au avut loc pe drumuri din toate colţurile ţării, iar inconştienţa unor şoferi i-a convins pe poliţişti că e nevoie de pedepse mai dure.

Bărbat spulberat de TIR la scurt timp după ce a coborât din mașină, în apropiere de Bârlad. Victima avea 34 de ani

Saj Vaslui

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Bărbat spulberat de TIR la scurt timp după ce a coborât din mașină, în apropiere de Bârlad. Victima avea 34 de ani