Antena Meniu Search
x

Bătaie cruntă între două eleve într-un parc din Timişoara. Zeci de copii le-au încurajat să se bată (Video)

Bătaie cruntă într-un parc din Timişoara, între două eleve, sub privirile a zeci de colegi care le încurajau să îşi împartă pumni şi picioare.

Bataie crunta intre doua eleve intr-un parc din Timisoara
Bataie crunta intre doua eleve intr-un parc din Timisoara

Bătaie cruntă într-un parc din Timişoara, între două eleve, sub privirile a zeci de colegi care le încurajau să îşi împartă pumni şi picioare.

Totul s-ar fi întâmplat înaintea orelor de curs, în Parcul Botanic din Timişoara, iar scenele şocante au fost surprinse de elevii şi apoi publicate pe reţelele de socializare.

În imagini se poate observa cum două eleve se ţin de mână şi merg în parc, fiind urmate de zeci de colegi care se amuză şi anunţă o 'bătaie pe cinste'.

"Este vorba de o fata de clasa a X-a, de la profesionala, care a venit de la sat cu microbuzul, pentru ca face naveta si dupa ce s-au dau jos din microbuz s-au batut. Totul s-a intamplat inaintea orelor de curs. Cealalta fata este de la Bratianu (fostul Colegiu Tehnic Miu, n. r.). Au venit parintii acesteia si au spus ca vor depune si plangere penala", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mihaela Petrov, inspector adjunct al ISJ Timis.

La un moment dat, cele două încep să se lovească, până când una dintre ele începe să se apere, iar cealaltă o loveşte neîncetat cu pumnii şi cu picioarele.

Vizibil rănită de ploaia de lovituri, eleva bătută s-a prăbuşit la pământ, însă a fost ridicată şi lovită din nou cu picioarele şi genunchii.

În acelaşi timp, colegii acestora le apladau, râdeau şi le încurajau să se bată.

"Scoate dracii din ea! Exorcizeaz-o!", a strigat unul dintre elevi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş au deschis o anchetă după ce imaginile au fost publicate, iar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

De asemenea, cazul şocant a intrat şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie cruntă între două eleve într-un parc din Timişoara. Zeci de copii le-au încurajat să se bată (Video)