Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în trafic, la Galaţi. Doi şoferi s-au dezbrăcat, apoi şi-au împărţit pumni şi picioare

Doi tineri au oprit maşinile în trafic, în Galaţi şi apoi au început să se bată. Pentru că hainele îi încurcau, cei doi s-au dezbrăcat teatral şi au început iarăşi să îşi împartă pumni şi picioare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.11.2020, 20:28

Vezi și
  • Cei doi şoferi înfierbântaţi s-au răcorit cu pumni şi picioare
  • Spectacolul pugilistic a fost înregistrat de camere

Zona cu verdeaţă care separă sensurile de mers pe bulevardul Brăilei a devenit ring de box, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Într-un final, un trecător a decis să intervină între cei doi bătăuşi, însă aceştia deja se răcoriseră şi, pentru că le era frig, s-au îmbrăcat şi s-au urcat în maşini.

Poliţiştii au sosit şi ei la faţa locului şi informează că unul dintre cei doi şoferi implicaţi în altercaţie a fost identificat şi amendat atât pentru scandal în locuri publice, dar şi pentru oprirea neregulamentară a autoturismului.

Nu se cunoaşte motivul pentru care cei doi s-au bătut, probabil o şicanare în trafic.

Celălalt participant la bătaie urmează să fie identificat.

IPJ Galaţi: "Până în prezent l-au identificat pe unul dintre participanti, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Galaţi, faţă de care s-a luat măsură sancţionării contravenţionale cu 1.000 de lei pentru provocare ori participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice şi cu amendă de 290 de lei pentru oprire neregulamentară"

Update: Şi celălalt şofer bătăuş a fost identificat.

"A fost identificat şi cel de-al doilea, un tânăr de 27 ani, ce a fost sancţionat, ca şi primul tânăr, cu amendă de 1000 de lei pentru provocare sau participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice şi cu 290 de lei pentru oprire neregulamentară"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie în trafic, la Galaţi. Doi şoferi s-au dezbrăcat, apoi şi-au împărţit pumni şi picioare