Antena Meniu Search
x

Bătaie cruntă filmată în centrul Reşiţei. Mai mulţi tineri s-au încăierat în plină stradă, la o petrecere de majorat (Video)

Mai mulţi tineri şi-au făcut dreptate cu pumni şi picioare, noaptea trecută, în faţa unui restaurant din centrul Reşiţei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2019, 16:54

Două găşti şi-au făcut dreptate cu pumni şi picioare, noaptea trecută, în faţa unui restaurant din centrul Reşiţei
Bătaie cruntă filmată în centrul Reşiţei. Două găşti s-au încăierat în plină stradă, la o petrecere de majorat

Mai mulţi tineri şi-au făcut dreptate cu pumni şi picioare, noaptea trecută, în faţa unui restaurant din centrul Reşiţei.

Scenele de groază avut loc în plină stradă şi, se pare, la mijoc ar fi vorba despre răfuieli mai vechi.

În imaginile filmate de martori se vede cum un individ la bustul gol loveşte violent cu pumnul un tânăr, în plină figură, moment în care acesta din urmă se clatină, dar reuşeşte să rămână pe picioare.

Agresorul nu se opreşte şi începe să împartă pumni în stânga şi dreapta, unde nimereşte. Un alt băiat cade secerat pe caldarâm, în urma loviturilor primite.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

"La ora 5.50, în această dimineață, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată despre un scandal izbucnit în fața restaurantului respectiv.

Din verificări a reieșit faptul că un tânăr de 24 care pleca de la o petrecere organizată în incinta localului, ar fi avut un conflict spontan cu un alt tânăr de 18 ani, în urma altercației tânărul de 24 de ani fiind agresat fizic. Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe", a transmis Poliţia Reşiţa într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie cruntă filmată în centrul Reşiţei. Mai mulţi tineri s-au încăierat în plină stradă, la o petrecere de majorat (Video)