Antena Meniu Search
x

Bătrân bătut în timpul violenţelor din Piaţa Victoriei. Omul s-a ales cu ochiul spart, după ce ar fi înjurat un protestatar #Rezist (Video dramatic)

Scene şocante petrecute astăzi, în faţa Guvernului, după ce Primăria Capitalei a decis să organizeze Târgul de Crăciun la Piața Victoriei.

Scene şocante petrecute astăzi, în faţa Guvernului, după ce Primăria Capitalei a decis ca, în perioada 5-17 decembrie, să organizeze Târgul de Crăciun la Piața Victoriei.

Nemulţumiţi de decizia autorităţilor, zeci de protestatari #Rezist s-au strâns în faţa sediului Executivului şi au început să-şi strige nemulţumirile. 

Mulţi dintre ei au transmis live, pe Facebook, momente de la proteste. La un moment dat, scrie bugetul.ro, unul dintre cei care transmitea pe rețelele de socializare l-a întrebat pe un bătrân ce părere are despre ce se întâmplă în Piață.

Pe acelaşi subiect

Omul în vârstă i-a răspuns, însă, cu o înjurătură.

„Comunistule, de ce vorbești așa, nesimțitule?”, a fost replica protestatarului, care s-a ținut scai după bătrân, filmându-l în timp ce îl înjura.

În cele din urmă, pensionarul l-a lovit pe individ cu rucsacul pe care îl avea în spate, iar telefonul protestatarului a căzut pe jos.

Același bătrân a apărut ulterior într-un filmuleț postat de jurnalistul Mălin Bot, pe YouTube. Vedem un protestatar încătușat de jandarmi, iar bătrânul este plin de sânge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai probabil, scriu cei de la bugetul.ro, protestatarul #Rezist l-a lovit pe bătrân, după ce acesta din urmă i-a dat telefonul pe jos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătrân bătut în timpul violenţelor din Piaţa Victoriei. Omul s-a ales cu ochiul spart, după ce ar fi înjurat un protestatar #Rezist (Video dramatic)