Antena Meniu Search
x

Bătrân din Caracal pregătit pentru înmormântare, luat cu tot cu sicriu din biserică după ce rudele au văzut zgârieturi pe corpul mortului

Un bătrân în vârstă de 77 de ani, care a murit la spitalul din Caracal şi era pregătit pentru înmormântare, a fost luat cu tot cu sicriu din biserică şi dus la Morgă, după ce rudele s-au luat la ceartă pentru că au văzut zgârieturi pe corpul decedatului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.12.2020, 14:25

Bătrân pregătit pentru înmormântare, luat cu tot cu sicriu din biserică după ce rudele au văzut zgârieturi pe corpul mortului - Observator / Imagine ilustrativă
  • În biserică, în timpul slujbei de înmormântare, rudele au început să se certe.
  • Poliția Caracal a fost sesizată că bărbatul decedat ar fi avut o moarte violentă.

Bărbatul din Caracal a murit în 7 decembrie, la spitalul din oraș, unde medicii au emis un certificat constatator al decesului.

Potrivit documentului, omul suferea de mai multe afecțiuni și făcuse și un accident vascular.

De la spital, trupul bărbatului a fost luat de familie și dus acasă, unde a fost pregătită înmormântarea, programată pentru data de 9 decembrie.

Rudele mortului au început să se certe în biserică

În biserică, însă, în timp ce se oficia slujba de înmormântare, rudele au început să se ia la ceartă și au cerut intervenția de urgență a Poliției, pentru că un membru al familiei a văzut câteva zgârieturi pe corpul celui decedat.

După ce Poliția Caracal a fost sesizată că bărbatul decedat ar fi avut o moarte violentă, cadavrul a fost luat din biserică cu tot cu sicriu și dus la Morgă, pentru a se face necropsia.

Potrivit Mediafax, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bătrân din Caracal pregătit pentru înmormântare, luat cu tot cu sicriu din biserică după ce rudele au văzut zgârieturi pe corpul mortului