Antena Meniu Search
x

Bianca Adam, o vloggeriţă celebră din România, bătută pe stradă cu o bară de metal (Video)

Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, o celebră vloggeriţă din România, cu peste 1,6 milioane de urmăritori pe Youtube, a povestit cum ea și iubitul ei au fost agresați pe stradă de un dezvoltator imobiliar. Fata spune că a fost bătută cu o bară de metal.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.06.2020, 07:55

Bianca Adam a fost bătută pe stradă cu o bară de metal
Bianca Adam a fost bătută pe stradă cu o bară de metal - capturi video YouTube
  • Bianca Adam a depus plângere la poliţie împotriva dezvoltatorului imobiliar.
  • În certificatul medico-legal scrie că tânăra a avut o vânătaie de 17 centimetri şi leziuni la mână. 

Episodul violent a avut loc zilele trecute, în cartierul Militari din București, iar scandalul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi acuzat-o pe vloggeriţă că a spart o bucată de marmură în momentul în care a parcat maşina lângă imobilul deţinut de individ.

Tânăra a povestit ce s-a întâmplat după ce acesta a sunat-o ca să-și mute maşina. 

"A ieşit, direct, foarte pornit pe noi şi ne-a zis ceva în genul: Nu vezi că mi-aţi rupt marmura, aşa se parchează?....Mi se pare puţin imposibil să fi trecut eu cu maşina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu", spune Bianca Adam în vlogul său.

Apoi, lucrurile au degenerat când bărbatul a văzut că este filmat.

A devenit violent cu Bianca şi i-a smuls din mână telefonul, apoi a aruncat cu aparatul în iubitul fetei, făcându-i o rană la cap.

"A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mană, Brandi l-a prins de umeri. Eu nu mai aveam telefon, moment în care am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandi. Am fugit foarte tare, iar el a aruncat cu telefonul în Brandi și i-a spart capul", povestește vloggerița.

Lovită cu o bară de metal în coapsă și mână

Iar coşmarul nu s-ar fi oprit acolo.

"Mă trezesc cu el, 1.80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii....şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui. Am început să urlu după ajutor. M-a atacat fără să se gândească ce puteam să pățesc", a spus Tequila, care ar fi fost lovită cu fierul în coapsă şi în mână. 

Fata mărturisește că violențele au avut loc sub ochii altor persoane, care nu au reacţionat:

"Erau nişte muncitori care lucrau la drumul respectiv, erau fix lângă mine când mi-am luat acest fier. Nu a reacţionat niciunul".

"Oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară"

Bianca spune că a fugit și că, timp de o jumătate de oră a alergat prin carter cerând ajutorul oamenilor, însă nimeni nu a băgat-o în seamă. Nimeni nu i-a dat un telefon să sune la poliţie:

"În timp ce le povesteam ce s-a întâmplat, şi-au dat un cot încet şi au spus - e fumată! Se anulează orice fel de valori dacă porţi un hanorac cu glugă sau eşti îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau dacă nu eşti cum vor oamenii să arăţi.

Cu o mască pe faţă şi umflată de plâns, oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară".

Bianca nu a dorit să facă publică identitatea agresorului, acționând pe cale legală pentru ca bărbatul să fie pedepsit. Ea a a depus plângere la poliţie, iar în certificatul medico-legal scrie că a avut o vânătaie de 17 centimetri şi leziuni la mână. 

Fata a povestit în detaliu, pe canalul său de Youtube, cum a decurs întreaga agresiune. Atenție, imagini și informații care pot afecta emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bianca Adam, o vloggeriţă celebră din România, bătută pe stradă cu o bară de metal (Video)