Antena Meniu Search
x

Bunicii lui Petrişor, distruşi de durere, la morgă. Băiatul de 14 ani, ucis în bătaie de un bărbat din Vaslui (video)

Bunicii lui Petrişor sunt distruşi de durere, la morgă, unde au venit să-şi ia nepotul acasă. Băiatul de 14 ani a fost ucis în bătaie de un bărbat din Vaslui, apoi aruncat într-o râpă. Detaliile crimei sunt groaznice.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.03.2020, 14:59

Petrişor a fost ucis la Vaslui, bunicii lui sunt distruşi Vezi și
  • 100 de lovituri i-a dat criminalul, cu un par, băiatului de doar 14 ani.
  • Corpul copilului, gpsit după 7 zile de căutări, într-o râpă.

Bunicii lui Petrişor sunt distruşi de durere, la morgă, unde au venit să-şi ia nepotul acasă. Băiatul de 14 ani a fost ucis în bătaie de un bărbat din Vaslui, apoi aruncat într-o râpă. Detaliile crimei sunt groaznice.

Petrișor Sebastian Gaiță, un băiat de 14 ani din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir a fost găsit fără viaţă la şase zile după ce fusese dat dispărut de familie. Băiatul a fost ucis, iar luni noaptea a fost prins criminalul lui. Bărbatul, care are 39 de ani şi e tatăl a trei băieţi, n-a avut milă de victima lui.

"L-o bătut de i-o rupt mâinile şi picioarele. Nici un câine nu-l omori în halul ăsta aşa.", a spus bunicul lui Petrişor, la morgă.

Băiatul era crescut de bunici şi era cunoscut ca un copil cu probleme. De la aceste probleme s-a ajuns la crimă. Cu câteva uni în urmă, Petrişor şi alţi doi adolescenţi au spart un magazin din sat şi apoi l-au incendiat. Era cercetat într-un proces care nu avusese încă prima înfăţişare.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul păgubit, Dan Micnea, s-a dus seară de seară după Petrişor. Duminică, pe 23 februarie, l-a convins să se urce în maşina lui, să îi arate pe unde a fugit după ce i-a incendiat magazinul. Pe drum, prin pădure, Petrişor a arătat mai multe trasee şi l-a scos din sărite pe bărbat.

Acesta a apucat un par de jos şi l-a lovit pe copil până l-a lăsat fără viaţă în el. La audieri, criminalul a recunoscut că l-a lovit de aproape 100 de ori, cu furie. Apoi l-a lăsat în pădure. Seara s-a întors, iar când a văzut că e mort, a luat cadavrul şi l-a dus la 15 km distanţă, unde l-a aruncat într-o râpă adâncă de 36 de metri.

"Nu trebuia să facă dreptate singur. O fost un copil cu probleme, dar nu trebuia. Trei luni de zile o venit în sat în fiecare seară.", spune plângând bunica lui Petrişor, la morga din Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bunicii lui Petrişor, distruşi de durere, la morgă. Băiatul de 14 ani, ucis în bătaie de un bărbat din Vaslui (video)