Antena Meniu Search
x

Video Cabina frigorifică a unui camion s-a dezmembrat în mers pe centura Craiovei. Zeci de carcase de porc s-au împrăştiat pe şosea

Accident neaşteptat pe centura Craiovei, care putea provoca o adevărată tragedie. Cabina frigorifică a unui camion s-a dezmembrat în timpul mersului.

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 15:09

Vezi și

Zeci de carcase de porc, care se aflau în interior, s-au împrăştiat pe şosea. Din fericire, în urma incidentul, nu s-au înregistrat victim, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Ce spun poliţiştii

În dimineața zilei de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Calea București, în municipiul Craiova.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat din judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea o autoutilitară frigorifică pe DN 65F, Centura de Nord a Craiovei, la intersecția cu strada Calea București, boxul frigorific al autoutilitarei s-a desprins căzând pe carosabil.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omeneşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acestuia fiindu-i întocmit proces-verbal de sancţiune contravenţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cabina frigorifică a unui camion s-a dezmembrat în mers pe centura Craiovei. Zeci de carcase de porc s-au împrăştiat pe şosea