Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui preot, infectat cu coronavirus, a dispărut de la morga din Carei. Îl îngropase altă familie

Trupul neînsuflețit și infectat cu coronavirus al preotului ortodox Ioan Panusciac a dispărut de la morga din Carei. Impropriu spus dispărut, dar familia care s-a dus să îl ia pentru îngropăciune nu l-a mai găsit. Oamenii au flat cu stupoare că Ioan Panusciac fusese deja îngropat, de către altă familie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.09.2020, 17:52

Decedatul, un preot infectat cu coronavirus
O încurcătură pornită de la angajat care nu a respectat protocolul a făcut ca o familie să îngroape mortul altei familii - Profimedia
  • Încurcătura a pornit de la angajat care nu a respectat protocolul
  • O familie a îngropat mortul altei familii
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

Se pare că s-a produs o confuzie. Corpul preotului a fost depus într-un dispozitiv special, închis ermetic, la fel și corpul altui decedat. Ambele corpuri se aflau în "dispozitive speciale", fiind infectate cu coronavirus și depozitate la morgă, scrie presasm.ro.

Vineri, familia preotului Panusciac trebuia să-l conducă pe ultimul drum. Din păcate pentru ei, n-au găsit corpul preotului, care fusese înmormântat deja, de altă familie, ci au găsit cadavrul unei femei necunoscute.

S-a stricat frigiderul

Presa locală a insistat pentru declarații la managerul Spitalului Carei, care a precizat că s-a defectat sistemul de refrigerare al Prosecturii și ca să se repare defecțiunea a fost necesar să se scoată afară toate cadavrele. Din spusele managerului, după reparația frigiderului, la reintroducerea cadavrelor, s-a produs o încurcătură și angajații ar fi pus etichetele greșit.

Astfel, preotul Panusciac a fost plâns, condus pe ultimul drum și îngropat de altă familie, care ar fi trebuit să îngroape o femeie, de fapt. Nimeni nu și-a dat seama pe cine îngroapă, pentru că "dispozitivele speciale" erau închise ermetic.

S-a declanșat o anchetă, angajatul care a greșit probabil că va plăti pentru greșeală, iar preotul Panusciac va fi dezgropat din locul actual și reîngropat de familia sa în locul său de veci, cel corect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cadavrul unui preot, infectat cu coronavirus, a dispărut de la morga din Carei. Îl îngropase altă familie