Antena Meniu Search
x

Video Ce spun vecinii despre femeia găsită moartă, într-un sac de plastic din lada patului. Mirosul era deja insuportabil în blocul din Sectorul 4. Primele ipoteze

Descoperire macabră, învăluită în mister, făcută în sectorul 4 al Capitalei, după ce o femeie a fost găsită în stare de putrefacție în lada patului. Cel care a descoperit-o, după săptămâni bune, a fost proprietarul apartamentului, care îi închiriase locuința. Polițiștii îl suspectează acum pe partenerul femeii, care este încă de negăsit

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.06.2023, 19:19

Vezi și

De la descoperirea macabră, oamenii de pe aleea Gornești nu mai au linişte. Credeau că trăiesc pe o stradă liniștită şi acum sunt îngroziţi. "Doar să aud că e cineva mort în casă, atât...", comentează un bucureştean. "A băgat-o în sac și a închis ușa cu cheia", spune o vecină de-a victimei. Ieri, la ora 15, un apel la 112 a umplut zona de mașini ale Poliției și Procuraturii. Cel care i-a chemat pe anchetatori a fost chiar proprietarul apartamentului. 

Găsită moartă în lada patului. Cadavrul femeii a fost descoperit de proprietar

"După ce nu a reuşit să intre în contact cu femeia vreme de două săptămâni, a decis să deschidă uşa locuinței folosind cheia de rezervă. A găsit-o mai apoi pe victimă într-un sac, în dormeza patului", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator. Bărbatul venise să facă ordine în locuință, după ce chiriaşii i-au spus că renunță la apartament și părăsesc țara. "N-a mai răspuns la telefon. Nu i-a cerut niciun act de identitate", spune o vecină, filmată cu camera ascunsă.

Faptul că proprietarul nu a cerut niciun document de identitate femeii şi bărbatului care locuiau cu chirie îngreunează munca polițiștilor de la Omoruri. Încercarea lor de a identifica victima este cu atât mai grea, cu cât au găsit-o într-o stare avansată de descompunere. Mirosul puternic l-a condus pe bărbat la lada patului. "Ce s-a simțit, te gândeai că de la subsol...", mărturisesc vecinii.

Pe acelaşi subiect

Vecinii observaseră un miros suspect

"De aproximativ o săptămână și un pic mirosea. Eu am simțit când întindeam rufele. Cam de două luni cu siguranță nu au mai intrat, nu am mai văzut nimic", povesteşte o vecină. Femeia se mutase în urmă cu aproape trei luni în chirie, alături de partenerul său. Bărbatul a dispărut fără urmă. O vecină crede că acesta a plecat din țară: "Spania!"

Crima ar fi avut loc în urmă cu două-trei săptămâni şi din acest motiv munca anchetatorilor este dificilă. Multe dintre probe au fost afectate. Timp de 24 de ore de la apelul la 112, criminaliștii au făcut cu schimbul la locul faptei. "Polițiștii și procurorii au terminat cercetările la fața locului și au sigilat apartamentul. Nu este exclus, însă, să se întoarcă și zilele viitoare pentru a aduna noi probe", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ce ipoteze iau în calcul poliţiştii

Sunt mai multe piste luate în calcul. "Atunci când se găseşte un cadavru, niciodată nu poţi să ai în minte o singură ipoteză. E posibil să fie vorba de infidelitate, de gelozie. Motivele pentru care ar fi lăsat cineva un cadavru în apartament pot fi legate de inoportunitatea de a se reîntoarce", crede Gabriela Groza, psiholog criminalist. Trupul femeii a fost dus la Institutul de Medicină Legală, iar rezultatele necropsiei ar putea aduce date esenţiale pentru anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ce spun vecinii despre femeia găsită moartă, într-un sac de plastic din lada patului. Mirosul era deja insuportabil în blocul din Sectorul 4. Primele ipoteze