Antena Meniu Search
x

Atac al unui clan interlop asupra unei familii din Vâlcea. Oamenii ajutaseră o fată să scape de ei (Video)

Un clan de interlopi din Vâlcea a atacat o familie în timp ce oamenii dormeau liniştiţi în casă. Două persoane au aruncat cu sticle incendiare în curtea gospodăriei, autoturismul familiei luând foc în câteva secunde.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.08.2020, 21:10

Vezi și
  • Un clan interlop a atacat o familie din Berbeşti
  • Oamenii dormeau în timpul atacului

Presa locală precizează că fetiţa de opt ani a sesizat prima flăcările, apoi a trezit terifiată pe toată lumea.

Ar fi vorba despre o răzbunare, scrie voceavalcii.ro, după ce capul familiei atacate a salvat în luna iunie o tânără din ghearele clanului, pe care aceştia o obligau să se prostitueze. Atunci, bărbatul a reuşit să o scoată din garsoniera unde era ţinută, să o bage în maşină şi să fugă cu ea, însă au fost reperaţi de membrii clanului şi urmăriţi de aceştia cu maşina.

Membrii clanului au încercat să îi scoată de pe şosea, lovindu-le maşina din spate, însă din impact a rezultat avarierea maşinii celor doi interlopi, care nu au mai putut continua urmărirea. Astfel, fata a putut fi dusă în siguranţă la Poliţie.

Însă, fapta bărbatului a atras atenţia clanului interlop, totul culminând cu atacul cu sticle incendiare.

Poliţia confirmă atacul

"La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de o femeie din satul Târgu Gângulești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au incendiat autoturismul personal. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din cercetările efectuate s-a reușit identificarea a doi bărbați de 39, respectiv 26 de ani, din Berbești, bănuți de comiterea faptei. În fapt, cei doi s-ar fi deplasat cu un autotuism până la locuința persoanei vătămate, unde s-ar fi folosit de un dispozitv de tipul ”Cocktail Molotov”, pentru a incendia autoturismul acesteia. În baza informațiilor deținute, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Berbești a plecat în urmărirea unui autoturism care corespundea cu semnalmentele celui folosit de cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei. În timpul urmăririi, conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă. Atât conducătorul și pasagerul au coborât din autoturism și au fugit de la locul evenimentului, însă aceștia au fost prinși din urmă de polițiști, care au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea celor doi la sediul Poliției Orașului Berbești", informează autorităţile.

Poliţia confirmă şi fuga fetei

"Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii septembrie 2017, o tânără, de 21 de ani, din Berbeşti, ar fi fost transportată la o locuinţă din Lyon, Franţa, sub pretextul că va munci într-o fabrică. În realitate, ar fi fost folosită metoda „Loverboy”. Tânăra ar fi fost lipsită de libertate şi obligată prin violenţe şi ameninţări să practice prostituţia într-o parcare de un tânăr, de 22 de ani, tot din Berbeşti. La data de 26 mai 2020, cei doi s-au întors în ţară, fiind izolaţi la domiciliul bărbatului din oraşul Berbeşti. În seara zilei de 2 iunie 2020, victima a reuşit să fugă apelând la ajutorul vecinilor. În timpul fugii, bărbatul ar fi intrat cu autoturismul său în autoturismul în care se afla tânăra şi persoana care a ajutat-o, rezultând avarii la autoturismul său (al bănuitului) ce nu i-au mai permis deplasarea, victima reuşind astfel să scape", informau autorităţile la data evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Atac al unui clan interlop asupra unei familii din Vâlcea. Oamenii ajutaseră o fată să scape de ei (Video)