Update

Clipe de groază la Mamaia, după ce o fetiţă a rămas cu mâna blocată în scurgerea unei piscine. Oamenii au încercat să golească bazinul cu găleţile

De Redactia Observator.
Publicat: 22.07.2021, 08:45.
Actualizat: 22.07.2021, 14:23

Incident neobişnuit la o piscină din Mamaia. O fetiţă de 5 ani a rămas cu mâna blocată în tubul de absorţie al bazinului. Părinţii au fost cei care au alertat serviciul 112, iar la faţa locului s-au prezentat echipajele de prim ajutor, dar şi cele de descarcerare.

Update 14:20 - Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a rămas prinsă de aceasta. Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Deşi iniţial pompierii ISU se pregăteau să îndepărteze bucata de ţeavă cu ajutorul unui flex, medicii au reuşit să o îndepărteze cu aparatura medicală din spital

Știre inițială - În imaginile primite pe Fii Observator de la un martor se vede cum zeci de oameni de lângă piscină încearcă să golească bazinul cu găleţile.

Pompierii au reuşit să îi scoată mâna cu tot cu ţeavă

Citește și:

Militarii de la ISU au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a rămas prinsă de aceasta. Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Deşi, iniţial, pompierii se pregăteau să îndepărteze bucata de ţeavă cu ajutorul unui flex, medicii au reuşit să o scoată cu aparatura medicală din spital.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.