Antena Meniu Search
x

Clotilde Armand spune că interlopii i-au filmat familia şi încearcă să o intimideze: "Mobilizarea mafiei este impresionantă"

Primarul sectrorului 1 Clotilde Armand susţine că, timp de o săptămână, persoane aflate într-o maşină i-au filmat casa şi avertizează că va depune plângere penală împotriva tuturor celor care au impresia că o vor intimida.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.04.2021, 10:41

Clotilde Armand spune că interlopii îi filmează familia şi încearcă să o intimideze: Mobilizarea mafiei este impresionantă - Hepta

Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Sectorului 1 afirmă că „mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă” și că au început amenințările la adresa sa și a echipei sale.

"De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum, dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reușit să ofere în publicația unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei.

Știți, pentru genul acesta infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida. (...) Schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook. Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta și voi continua să-mi fac datoria față de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste și mândrie.

#NuMorCaiiCândVorCâinii", a scris Clotilde Armand pe pagina de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clotilde Armand a precizat că hărțuirea este infracțiune și citează articolul 208 din Codul Penal - Hărțuirea „(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Clotilde Armand spune că interlopii i-au filmat familia şi încearcă să o intimideze: "Mobilizarea mafiei este impresionantă"