Antena Meniu Search
x

Copil dispărut de trei zile, găsit la marginea unei stânci: "Mâinile lui Dumnezeu ne-au ghidat"

Un copil de nici doi ani din Kentucky, Statele Unite, a fost găsit ca prin minune la trei zile după dispariție. Băiețelul era în sandale și un tricou, flămând, înfrigurat și deshidratat. 

de Redactia Observator

la 18.05.2019, 15:17

Un copil de nici doi ani din Kentucky, Statele Unite, a fost găsit ca prin minune la trei zile după dispariție. Băiețelul era în sandale și un tricou, flămând, înfrigurat și deshidratat. 

A fost nevoie de trei zile de căutări intense și emoții la limită pentru ca micuțul Kenneth Howard să fie găsit teafăr, la marginea unei stânci. 

O echipă formată special pentru găsirea copilului l-a auzit plângând, într-o zonă frecventată de coioți și urși, scrie Mirror Online. Poliția a declarat că băiatul era într-o "condiție remarcabil de bună", fiind imediat transportat la spital. 

"Am fost ghidați de mâinile lui Dumnezeu", a declarat unul dintre agenți. 

A dispărut din curtea casei

Băiețelul de doar 22 de luni dispăruse din curtea casei în seara zilei de duminică, 11 mai. O amplă operațiune de căutare, care a inclus elicoptere, drone și câini specializați, a fost demarată imediat, în timp ce părinții au pus o recompensă de 5.000 de dolari pentru persoana care îl va aduce acasă teafăr.

"A dispărut pur și simplu. Nu e mai e. Era afară cu tatăl său, care s-a dus până în spatele casei, iar când s-a întors nu mai era. Sunt într-o stare de uluire. E ca un coșmar", declarase, imediat după dispariție, un membru al familiei.

Miercuri, 15 mai, când cel mai negru scenariu părea a deveni realitate, băiatul a fost găsit la aproximativ 600 de metri de casă, desculț și deshidratat.

Copil dispărut

Imediat după ce a băut apă, copilul a întrebat de părinții lui. "A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat toată viața", a declarat Elden Howard, tatăl copilului, la aflarea veștii.

Kenneth s-a ales cu câteva umflături și înțepături de căpușe, dar este în afara oricărui pericol. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele care au dus la dispariția copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Copil dispărut de trei zile, găsit la marginea unei stânci: "Mâinile lui Dumnezeu ne-au ghidat"