Antena Meniu Search
x

Crimă în Ialomița. O femeie și-a ucis soțul și l-a incendiat

O crimă a fost comisă la Manasia, în Ialomița. O femeie și-a ucis soțul și l-a incendiat apoi, încercând să ascundă crima, spun surse din anchetă.

de Redactia Observator

la 14.08.2019, 23:58

(Actualizare): O crimă a fost comisă la Manasia, în Ialomița. O femeie și-a ucis soțul și l-a incendiat. Informația inițială obținută de la surse din anchetă, că victima a fost incendiată într-un butoi, nu a fost confirmată. Conform acelorași surse, informația a fost furnizată de persoana care a sunat să anunțe crima, însă, când au ajuns la locul faptei, anchetatorii au găsit trupul neînsuflețit afară, lângă niște butoaie. 

Mai multe echipe de polițiști au fost trimise în miercuri seară la Manasia, localitate aflată la 5 kilometri sud-est de Urziceni.

Surse din anchetă spun că alerta a fost dată în jurul orei 17.00 de o persoană care a sunat la 112, anunțând că bărbatul ar fi fost ucis și incendiat într-un butoi. Ulterior, anchetatorii care au ajuns la casa femeii au găsit trupul incendiat al victimei afară, în curte, însă în apropierea unor butoaie.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, sub acuzația de omor și profanare de cadavre. Surse din anchetă spun că ea a spus polițiștilor că nu a fost crimă, ci bărbatul a avut parte de o moarte naturală, iar ea l-ar fi incendiat conform ultimei lui dorințe.

Anchetatori în curtea crimei de la Manasia

Potrivit declarațiilor unor localnici, cei doi soți s-ar fi luat la ceartă. Scandalul a degenerat, iar femeia de 42 de ani și-a ucis soțul, mai spun vecinii. Victima avea 75 de ani, mai spun surse din anchetă.

Ziarul local Independent, care citează tot surse judiciare, spune că femeia era băută în momentul în care și-a înjunghiat mortal soțul. Ar fi acoperit trupul neînsuflețit al bărbatului de ani într-o pătură, înainte de a da foc. Femeia ar avea afecțiuni psihice, mai spune ziarul, citând surse judiciare.

Trupul victimei a fost preluat pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița.

CORECȚIE: Acest articol a fost actualizat pentru a modifica informația inițială din titlul și conținutul articolului, că victima a fost incendiată într-un butoi. Ulterior, informația a fost dezmințită și am făcut corecția necesară, pentru a prezenta evenimentul cu acuratețe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă în Ialomița. O femeie și-a ucis soțul și l-a incendiat