Antena Meniu Search
x

Video Cunoscuta make-up artist Nicoleta Ilie a murit la spital, iar medicii nu-şi explică decesul. Ultimele clipe din viaţa ei

Moarte suspectă la Spitalul de Urgenţă din Focşani. O femeie de 49 de ani, make up artist cunoscut în oraş, a murit după ce a stat două ore pe holurile spitalului, aşteptând să fie internată. Femeia ar fi suferit de depresie şi ar fi luat medicamente pentru a se trata, dar medicii nu-şi explică ce a dus la decesul subit.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 21:16

Vezi și

Nicoleta Ilie era un makeup artist cunoscut în Focşani. De câteva zile nu se simţea în apele ei. Nu avea poftă de mâncare şi nici putere să meargă la lucru. O depresie ar fi măcinat-o, spun medicii, şi se trata cu pastile. Ieri, în jurul orei 18:00 starea i s-a agravat şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Focşani.

Laurențiu Albiș, manager Saj Vrancea: Doamna acuza greţuri, vărsături, palpitaţii. I s-a făcut anamneză, EKG, erau toate în regulă. A fost predată în serviciul de primiri urgenţe bine. 

Timp de două ore a stat pe holurile spitalului

Preluată de alţi doctori, a fost supusă unui nou triaj. Timp de două ore, până s-a eliberat un pat la urgenţe, a stat pe holurile spitalului.

Pe acelaşi subiect

Alina Cosma, purt de cuv SJU Focșani: A ajuns în unitatea de primiri urgenţe. Pacienta a fost preluată de către asistentul de triaj. Prima evaluare a pacientului indică stare de conştienţă şi parametri vitali normali fără risc vital imediat. În jurul orei 20.00, s-a eliberat un pat şi pacienta a fost preluată de către medicul de gardă. 

La jumătate de oră după internare, timp în care i s-a administrat o perfuzie, femeia şi-a dat ultima suflare. Medicii nu au nicio explicaţie, iar spitalul a deschis o anchetă.

Paula Enache, purtător de cuvînt IPJ Vrancea: Cadavrul se află la serviciul de medicină legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului. 

Fotografiile din ultima vreme, postate pe Facebook, arată o femeie abătută. Într-o poză din luna iunie, la o întâlnire de grup, e îmbrăcată în negru şi pare mai mult absentă. aici poza aia de grup. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cunoscuta make-up artist Nicoleta Ilie a murit la spital, iar medicii nu-şi explică decesul. Ultimele clipe din viaţa ei