Antena Meniu Search
x

Video "De aici vie nu mai ieși, c***o!" Mărturia dramatică a femeii bătute cu toporul de șeful ei, în Șimian, după ce a vrut să demisioneze

Femeia de 38 de ani bătută cu bestialitate de propriul șef, în comuna Șimian din Mehedinți, a rupt tăcerea. Victima a povestit momente de groază petrecute în biroul bărbatului, acolo unde a fost lovită în repetate rânduri cu o coadă de topor pentru că "a îndrăznit" să-și dea demisia. Bărbatul de 47 de ani, administratorul societății, a fost reținut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 16:18

Vezi și

Totul s-a petrecut într-un magazin din comuna Şimian. Femeia era angajată de mai bine de doi ani, iar în urmă cu numai câteva zile, sătulă de comportamentul şefului său, a mers să-şi dea demisia. Din păcate, lucrurile nu au decurs cum a sperat femeia. Supărat că şi-ar putea pierde angajata, bărbatul s-a năpustit cu bestialitate asupra acesteia cu un topor, reproşându-i că ar fi furat un pachet de cafea din magazin.

"I-am scris șefului meu marți că nu mai vreau să mai desfășor activitatea în unitatea dânsului și dânsul mi-a spus să vin să îmi dau demisia, să scriu cu mâna mea demisia și să iau restul de bani. M-am dus la dânsul, am urcat pe scări, când am urcat pe scări M. V. s-a ridicat de pe scaun și a ieșit afară și a închis ușa în urma sa. Am intrat în biroul dânsului și a închis ușa cu cheia, l-a sunat pe D. S. să-i aducă o coadă de topor. Închizându-mă acolo a început să mă bată într-una, până am făcut hemoragie. Am pus mâinile în dreptul capului, că de asta am mâinile rupte, dacă nu puneam mâinile în dreptul capului mă omora pe loc. Zicea întruna, de aici vie nu mai ieși, curvo! Și după ce s-a săturat de bătaie cât a putut el să dea, că era lac de apă, m-a scos afară pe ușă și mi-a mai dat încă două cozi de topor pe spate", a povestit femeia.

Caz revoltător la Șimian. Femeie bătută cu bestialitate pentru că voia să-și dea demisia

După ce a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge, cu ultimele puteri, femeia s-a urcat la volan şi a plecat spre casă. Din nefericire, din cauza rănilor foarte grave, aceasta s-a prăbuşit la pământ, chiar la intrarea în locuinţă. Soţul acesteia a fost cel care a găsit-o inconştientă.

"Și nici nu știu cum am ajuns la mașină, mi-a venit rău, am ajuns cu tensiune 7 cu 4, nu știu, mi-a dat Dumnezeu putere și am putut să conduc până acasă, el crezând că poate dă mașinile peste mine să fac accident, ca să scape. N-am mai știut nimic de mine, m-am pus acolo pe scaunul lui, m-am făcut grămadă și el dădea întruna în mine. Nici nu știu cum am ajuns la mașină, nu mai știam de mine, eram inconștientă. Am mers numai cu viteza 1", a spus ea.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmite de corespondentul Observator Alin Ghiciulescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "De aici vie nu mai ieși, c***o!" Mărturia dramatică a femeii bătute cu toporul de șeful ei, în Șimian, după ce a vrut să demisioneze