Antena Meniu Search
x

Video Denisa, fetița dispărută de 5 zile în Tulcea, a fost găsită. Copila lăsase un bilet în care spunea că urmează destinul unui personaj dintr-o carte de povești

Fetița dispărută misterios din Mahmudia, a fost găsită la sute de kilometri depărtare, tocmai într-o gară din Timişoara. Copila de 14 ani a plecat de acasă în noaptea de 28 februarie spre 1 martie. Și-a luat puşculiţa cu bani şi a lăsat familiei un bilet în care spune că urmează destinul unui personaj dintr-o carte extrem de populară printre copii, "Pisici războinice".  Ieri, sute de oameni şi poliţişti au căutat-o prin pădurea din apropierea casei din Tulcea. 

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 08:13

Vezi și

Denisa, o copilă de 14 ani dintr-un sat din Tulcea, a plecat în urmă cu cinci zile de acasă. Părinţii bănuiesc că fata s-ar fi pierdut în lumea poveştilor şi ar fi confundat realitatea cu ficţiunea. Ar fi fost fascinată de Pisicile Războinice. 36 de cărţi care urmăresc patru clanuri de pisici sălbatice ce conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Denisa a plecat în aventură pe urmele personajului principal, o felină roşcată, botezată Stea de Foc. 

Înainte să plece de acasă, fata a lăsat un bilet în care spunea că a plănuit de 4 luni aventura

Poate cel mai important indiciu pe care poliţiştii l-au avut a fost scrisoarea pe care fata a lăsat-o. Acolo recunoştea că toată această aventură a fost planificată de cel puţin 4 luni. Nu şi-a luat cărţile, dar şi-a luat toate economiile - 200 de lei. 

Denisa ar fi ieşit pe geam şi s-a făcut nevăzută în pădure.

Pe acelaşi subiect

Peste 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari au căutat-o pe fata de 14 ani prin pădure. Inclusiv o dronă a fost ridicată astfel încât să fie indentificată, însă fără urmă. 

Denisa a fost găsită azi dimineață, într-o gară din Timișoara

Abia în urmă cu câteva ore a fost găsită, într-o gară în celălalt capăt al ţării, în Timişoara. A fost preluată de Protecţia Copilului şi familia a fost anunţată că poate veni după ea. 

Pisicile Războinice sunt extrem de populare în rândul adolescenţilor din toată lumea. Au fost publicate prima oară în 2003 şi s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări. Au apărut inclusiv pe lista New York Times a celor mai cumpărate titluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Denisa, fetița dispărută de 5 zile în Tulcea, a fost găsită. Copila lăsase un bilet în care spunea că urmează destinul unui personaj dintr-o carte de povești