Antena Meniu Search
x

Video Discuţia halucinantă dintre un bărbat de 26 de ani şi o fată de 12 ani. Mama fetei a interceptat mesajele: ”A fost şocant, am rămas blocată”

Caz revoltător în Giurgiu. O fetiţă de 12 ani a fost ademenită de un bărbat de 26 de ani. Asta deşi individul ştia clar ce vârstă are copila. I-a cerut mai multe poze şi ar fi vrut chiar să se întâlnească. Mama copilei a intervenit în conversaţie şi l-a şi reclamat la poliţie. Bărbatul susţine că toată conversaţia era strict pentru ochii soţiei, care îl bănuia că o înşeală.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 23:52

Vezi și

Bărbatul de 26 de ani: ”Îmi placi aşa, ca fată! M-ar interesa să te cunosc!”

Fata de 12 ani: ”Am 12 ani!

Bărbatul de 26 de ani: ”Aaaa, mulţi înainte! Nu mi-am dat seama câţi ani ai!”

Este discuţia halucinantă purtată de un bărbat de 26 de ani şi ceea ce credea el că e o fată de doar 12 ani. În fapt, era mama fetei, care aflase că individul îi tot trimitea mesaje nepotrivite de câteva zile.

Pe acelaşi subiect

Mama fetei de 12 ani: ”A fost şocant, am rămas blocată. Norocul meu că am vorbit foarte mult cu ea despre lucrurile acestea. De tot ce se întâmplă pe internet”.

Femeia a decis să vadă până unde poate merge discuţia, aşa că a continuat să răspundă la mesaje, ca şi cum ar fi fiica ei. Faptul că stătea de vorbă cu o minoră nu l-a calmat pe bărbat. Au vorbit chiar şi la telefon.

Discuția prin mesaje cu bărbatul de 26 de ani

Fata de 12 ani: De unde ai numărul meu?

Bărbatul de 26 de ani: Nu mai contează, îmi placi!

Bărbatul de 26 de ani: După vocea pe care o ai nu prea pari de 12 ani!

Fata de 12 ani: Dar de cât par?

Bărbatul de 26 de ani: 16. Păcat că ai doar 12 ani. Că aş fi vrut să ne cunoaştem! Chiar ai 12 ani? Offf! Şi eşti atât de frumoasă!

Fata de 12 ani: Serios?

Bărbatul de 26 de ani: Da! Nu ai şi tu o poză cu tine să te văd şi eu?

Fata de 12 ani: Nu!

Bărbatul ar fi vrut să treacă mai departe - voia să o întâlnească pe fată, care este chiar colegă de clasă cu sora lui.

Bărbatul de 26 de ani: Stai seara pe afară?

Fata de 12 ani: Doamne! Eşti întreg la cap?

Bărbatul de 26 de ani: Te-am întrebat doar! Nu vreau să mă duc la puşcărie! Doar vorbim, atât!

A fost momentul în care mama s-a hotărât să oprească discuţiile.

Mama fetei de 12 ani: ”Se înţelege destul de clar din mesaje intenţiile pe care le are. Am făcut şi plângere. Este clar tiparul, sunt clare intenţiile. Să-l cheme, să-l tragă de mânecă, să nu mai facă”.

Cum încearcă să se apere bărbatul de 26 de ani 

De cealaltă parte, bărbatul spune că este doar o neînţelegere provocată de gelozia soţiei.

Bărbatul de 26 de ani: ”Sora mea a fost foarte răcită, a rămas acasă. Mi-a cerut mie telefonul să-şi ia temele, aşa i-a rămas numărul la mine în telefon. Având soţia lângă mine, nevăzând nume la număr. Mă, cine e? De unde ai fata asta? O fi zis că am vreo treabă cu o fată, că o înşel!”

Fapta este greu de încadrat juridic, spune un avocat

Şi aşa s-ar fi apucat să-i scrie fetei, ca să-şi convingă soţia că nu se întâmplă nimic. Specialiştii spun că e vorba de o faptă greu de încadrat din punct de vedere juridic.

Valerică Tudor, avocat: ”Ar trebui să se ajungă măcar la o propunere, la o exprimare concretă a scopului unei întâlniri, la modul în care persoana ajunge să săvârşească o astfel de infracţiune trece peste limita unei discuţii normale, ajunge în zona unei discuţii cu tentă sexuală. Dacă ar fi făcut gesturi, acte, cuvinte sau discuţii, care să aibă o conotaţie sexuală”.

Deocamdată însă, poliţia doar verifică acuzaţiile femeii, urmând să stabilească apoi dacă e vorba de o faptă penală sau nu. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Fii Observator » Discuţia halucinantă dintre un bărbat de 26 de ani şi o fată de 12 ani. Mama fetei a interceptat mesajele: ”A fost şocant, am rămas blocată”