Antena Meniu Search
x

Video Două mașini Audi, filmate când se ciocnesc frontal pe Transfăgărășan. Unul dintre șoferi a ieșit cu tupeu din coloană

Două maşini s-au ciocnit frontal, ieri, pe Transfăgărăşan, după ce unul dintre șoferi iese din coloană şi se angajează într-o depăşire periculoasă. Accidentul a fost filmat de o cameră de bord.

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 14:52

Vezi și

Au apărut imagini cu unul dintre accidentele care au avut loc ieri, pe Transfăgărăşan. O cameră de filmare de pe bordul unei maşini a surprins momentul în care un şofer iese din coloană şi se angajează într-o depăşire periculoasă.

Două mașini Audi s-au ciocnit frontal pe Transfăgărășan

Deznodământul? Maşina condusă de şoferul teribilist s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar pe banda opusă. 

Accidentul a provocat un mare ambuteiaj pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume. Sute de oameni au fost fost blocaţi în trafic, pentru că s-a circulat bară la bară, ore bune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Două mașini Audi, filmate când se ciocnesc frontal pe Transfăgărășan. Unul dintre șoferi a ieșit cu tupeu din coloană