Antena Meniu Search
x

Două mașini s-au făcut praf, după ce s-au izbit pe un drum din Ialomița. Doi oameni au ajuns la spital, în urma impactului

Două persoane au fost rănite și au ajuns la spital, după ce două mașini au făcut accident pe DN 2C, în judeţul Ialomiţa. Una dintre victime a avut nevoiede intervenția echipajului de descarcerare, pentru a putea fi scos din mașină, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 19:03

Accidentul s-a produs pe DN 2C, în zona oraşului Amara, fiind implicate două autoturisme. Potrivit ISU Ialomiţa, acolo au intervenit două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, dar şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

”În urma coliziunii au rezultat două victime, conştiente, cooperante, însă una încarcerată. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predată echipajelor SAJ. Ambele au fost evaluate şi monitorizate la locul solicitării, ulterior fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia”, a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Două mașini s-au făcut praf, după ce s-au izbit pe un drum din Ialomița. Doi oameni au ajuns la spital, în urma impactului