Antena Meniu Search
x

Două surori românce au murit de coronavirus într-un spital din Italia, anunță rudele

Două surori românce au murit de coronavirus într-un spital din Italia, anunță rudele. Cele două femei au fost diagnsticate și internate lângă Milano și s-au stins la două zile distanță una de cealaltă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.03.2020, 15:06

Românce moarte de coronavirus
Două surori românce au murit de coronavirus într-un spital din Italia, anunță rudele - hepta
  • Una dintre surori avea 75 de ani, a doua ar fi împlinit 80 pe 14 martie.
  • Rudele nu știu cum le pot înmormânta.

Două surori românce au murit de coronavirus într-un spital din Italia, anunță rudele. Cele două femei au fost diagnsticate și internate lângă Milano și s-au stins la două zile distanță una de cealaltă.

Două românce care au contactat în Italia coronavirus au murit în această săptămână în două spitale din Italia. Cele două erau surori, una dintre ele urmând să împlinească 80 de ani chiar pe 14 martie. A murit însă cu două zile înainte. Sora ei, 75 de ani, s-a stins din viață miercuri.

O rudă apropiată a celor două femei a confirmat pentru Observator.tv atât decesul lor, cât și faptul că fuseseră diagnosticate cu coronavirus.

Cele două au plecat împreună din țară, din Borșa, Maramureș, în ianuaria, femeia de 75 de ani mergând la tratament în Milano, acolo unde trăiau copiii ei. Sora ei mai mare a însoțit-o pentru a avea grijă de ea. Nimeni nu știe cum s-au infectat cu coronavirus.

Pe acelaşi subiect

"Cea de 80 de ani nu avea nicio boală, era sănătoasă. Dar corpul era bătrân. Am apucat să vorbim pe video cu ea cu câteva ore înainte, și-a luat rămas bun. Era lucidă. I-a uscat plămânii boala asta și plămânii nu au mai acceptat aer de la apartat.", ne-a povestit sursa noastră.

Am mai aflat că în acest moment nu se știe în ce fel vor fi înmormântate cele două, corpurile lor fiind deocamdată la morgă. 

Până acum, autoriățile române au confirmat decesul unui singur cetățean român, în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Două surori românce au murit de coronavirus într-un spital din Italia, anunță rudele