Antena Meniu Search
x

Video Drama unui bărbat bătut și umilit de doi adolescenți, în Prahova. Marinică s-a spânzurat în casă, la o lună după ce a mers la Poliție

Marinică C., un bărbat de 46 de ani din Prahova, s-a spânzurat săptămâna trecută după ce a fost bătut, jefuit și terorizat de mai mulți tineri. Bărbatul și-a pus capăt zilelor la o lună după ce a mers la poliție să-i reclame pe agresorii săi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.04.2021, 15:06

Vezi și

Bărbatul de 46 de ani lucra la compania de apă a Consiliului Local Brazi și mergea zi de zi la serviciu cu o bicicletă. În drumul său spre serviciu, el trecea prin Satul Stejaru, comuna Brazi, unde doi tineri de 15 și 17 ani îi cereau taxă de protecție.

”Toată lumea îl respecta și el respecta pe toată lumea. Nu a avut nicio ceartă cu nimeni dar de cand cu acești adolescenți era din ce in ce mai abătut. Aproape în fiecare seara cand trecea de la muncă îl băteau”, povestește o tânără care l-a cunoscut.

Marinică era terorizat de doi tineri de 15 și 17 ani

Marinică era absolut terorizat de cei doi adolescenți, care îl băteau și îi furau banii și țigările. Ultima bătaie încasată de Marinică a fost filmată de un martor, iar imaginile sunt cumplite.

Pe acelaşi subiect

În urma bătăii, el a stat acasă pentru că nu se mai putea deplasa la muncă. Pe 7 martie, cu fix o lună înainte de a se spânzura în gospodăria familiei, el a depus o plângere la Poliția din Brazi.

Bărbatul s-a spânzurat la o lună după ce a depus plângere la Poliție

Potrivit IPJ Prahova, la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani s-a spânzurat în incinta locuinței. În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 7 martie a.c., persoana în cauză a depus plângere la Postul de Poliție Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din satul Stejarul. 

În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind întocmit un dosar penal. 

Totodată, minorii au fost audiați și sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Drama unui bărbat bătut și umilit de doi adolescenți, în Prahova. Marinică s-a spânzurat în casă, la o lună după ce a mers la Poliție