Antena Meniu Search
x

El e pilotul mort în MIG-ul 21 Lancer prăbuşit la Borcea, în faţa a mii de oameni, la un miting aerian. Florin Rotaru avea 36 de ani

Pilotul avionului prăbuşit la Borcea avea 36 de ani şi era locotentnt comandor. Florin Rotaru a reuşit să ducă aeronava de deasupra spectatorilor, dar nu s-a mai putut catapulta.

Pilotul avionului prăbuşit la Borcea avea 36 de ani şi era locotentnt comandor. Florin Rotaru a reuşit să ducă aeronava de deasupra spectatorilor, dar nu s-a mai putut catapulta.

"L-am pierdut astazi pe locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbușita la Fetești. Ofițerul era în vârstă de 36 de ani și îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă, Baza 86 Aeriană Fetești.

Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbușit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat la Baza 86 Aeriană.Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie durerea pe care aceasta pierdere cumplita o provoaca Armatei Romaniei.

Condoleanțe familiei îndoliate. Dummezeu sa il odihneasca in pace!" este mesajul transmis de ministrul Apărări, mIhai Fifor.

Un video cu locotenent-comandorul Florin Rotaru pilotând avionul MIG - 21 Lancer a fost postat recent pe contul de Facebook al Bazei Aeriene Borcea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » El e pilotul mort în MIG-ul 21 Lancer prăbuşit la Borcea, în faţa a mii de oameni, la un miting aerian. Florin Rotaru avea 36 de ani