Antena Meniu Search
x

Un elev s-a aruncat de la etaj, la Liceul "George Călinescu" din Constanţa (Video)

Militarii din cadru ISU Dobrogea au intervenit, în această dimineaţă, la Liceul „George Călinescu” din Constanța, după ce un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul doi al şcolii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.01.2020, 09:21

Băiatul care s-a aruncat de la etajul doi al liceului, este conștient
Un elev s-a aruncat de la etaj, la Liceul "George Călinescu" din Constanţa - Observator.tv / Imagine ilustrativă

Militarii din cadru ISU Dobrogea au intervenit, în această dimineaţă, la Liceul „George Călinescu” din Constanța, după ce un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul doi al şcolii.

Incidentul a avut loc la ora 7.41, înainte de începerea primei ore de curs.

La faţa locului, au intervenit două ambulanţe SMURD din cadrul detașamentului Palas.

Din primele informații, băiatul este conștient. El a fost evaluat medical și este transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

"În această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat,  de 12 ani, elev al Liceului "George Călinescu" din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ.

Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", anunţă IPJ Constanţa.

Ce spune Inspectoratul Școlar Județean Constanţa

În cazul copilului care s-a aruncat de la etajul doi al liceului unde învăța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat. 

"Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Calinescu Constanta s-a aruncat de la o fereastra de pe holul institutiei (etaj 2) in aceasta dimineața", a declarat purtătorul de cuvânt ISJ, Mari Mrejeru, potrivit replicaonline.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un elev s-a aruncat de la etaj, la Liceul "George Călinescu" din Constanţa (Video)