Antena Meniu Search
x

Elevă din Giurgiu, ritual satanic într-o clădire abandonată: 'I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme'

O elevă în vârstă de 16 ani, din Giurgiu, a fost victima unor satanişti care au batjocorit-o, au drogat-o şi au chinuit-o, ore în şir, în interiorul unei clădiri abandonate. Potrivit anchetatorilor, sataniştii i-au înfipt cioburi în palme, iar unul dintre ei i-a băut sângele.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.11.2019, 14:00

O elevă în vârstă de 16 ani, din Giurgiu, a fost victima unor satanişti care au batjocorit-o, au drogat-o şi au chinuit-o, ore în şir, în interiorul unei clădiri abandonate.

Potrivit anchetatorilor, sataniştii i-au înfipt cioburi în palme, iar unul dintre ei i-a băut sângele.

Totul s-a întâmplat în luna iulie 2019, atunci când eleva de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic.

"În cursul lunii iulie 2019, persoana vătămată minora, împreună cu inculpatul și alte 5 persoane, s-au deplasat în incinta unei clădiri în construcție din municipiul Giurgiu, sub pretextul de a petrece timpul liber. În incinta clădirii minora împreună cu celelalte persoane au consumat băuturi alcoolice achiziționate de inculpat.

Pe acelaşi subiect

În aceste condiţii, inculpatul i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă.

Cu un ciob, inculpatul i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist", se arată într-un comunicat al DIICOT.

El este tânărul acuzat că a abuzat şi filmat o elevă, într-un ritual satanic în Giurgiu

Eleva din Giurgiu, victima unui ritual satanic, s-a trezit complet dezbrăcată pe o saltea carbonizată

Elevă din Giurgiu, drogată şi violată de satanişti

Potrivit anchetatorilor, cu acelaşi ciob, tânărul care a iniţiat ritualul, a tăiat-o pe fată în palme şi apoi i-a băut sângele.

Ulterior, eleva din Giurgiu a primit o ţigară tip joint de la tânărul de 25 de ani din care a tras trei fumuri şi a leşinat.

"În dimineața zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen.

După aproximativ 8-9 zile de la acest eveniment, minorei i-a fost prezentat la liceu de către o colegă un fişier video în care aceasta s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu inculpatul", au mai arătat anchetatorii.

Pe 3 noiembrie, tânărul de 25 de ani a fost prins de poliţiştii BCCO Giurgiu în aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să fugă din ţară.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Elevă din Giurgiu, ritual satanic într-o clădire abandonată: 'I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme'