Antena Meniu Search
x

Elevă ruptă cu bătaia de colege, în Sânnicolau Mare. Fata e lovită fără milă și trasă de păr chiar pe holul şcolii - VIDEO

La doar câteva zile după ce o elevă cu nevoi speciale a fost chinuită de două colege într-un liceu din Timiș, noi scene violente au fost filmate în județ. Este vorba despre o adolescentă bătută de alte fete, într-o școală din Sânnicolau Mare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.06.2021, 10:52

Vezi și

O elevă de clasa a VI-a a fost filmată în timp ce este bătută crunt de alte colege, pe holurile Școalii Gimnaziale nr. 2 din localitatea Sânnicolau Mare. În imagini se vede cum fata este trasă de păr și pusă la pământ, apoi lovită cu pumnii și picioarele de colege. Elevele s-au încăierat și s-au jignit, în timp ce altcineva a filmat scenele cu telefonul mobil.

Adolescentele sunt în clasa a VI-a, iar agresiunea ar fi avut loc marți, la Școala Gimnazială nr. 2 din localitatea Sânnicolau Mare, chiar pe hol.

Poliția face cercetări după bătaia din Sânnicolau Mare

"În urma apariției în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violență din data de 15 iunie a.c., în care o minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată de către alte 2 adolescente de 12 și 14 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției orașului Sânnicolau Mare se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Timiș într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Elevă cu nevoi speciale, chinuită de două colege într-un liceu din Timişoara

Bătaia din Sânnicolau Mare are loc la doar câteva zile după ce o elevă cu nevoi speciale, în vârstă de 15 ani, a fost chinuită de două colege într-un liceu din Timișoara, în timp ce alţi tineri, martori la eveniment, filmau momentul.

Scenele tulburătoare au avut loc luni, 7 iunie, într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timişoara. În imagini se vede cum fata este ținută cu forţa pe un scaun, în timp ce colegele o bruschează, o amenință cu bătaia sau că o tund. Fata este la un moment dat trasă de păr şi primeşte chiar şi o palmă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Elevă ruptă cu bătaia de colege, în Sânnicolau Mare. Fata e lovită fără milă și trasă de păr chiar pe holul şcolii - VIDEO