Antena Meniu Search
x

Femeia ucisă și incendiată pe un câmp din Giurgiu era din Ilfov, avea 32 de ani și doi copii

Femeia ucisă și incendiată la marginea unui drum din apropierea localității Ghimpați, în Giurgiu, a fost identificată de anchetatori, care au furnizat detalii cu privire la identitatea victimei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.11.2020, 20:11

Femeia ucisă și incendiată pe un câmp din Giurgiu a fost identificată Vezi și
  • Procurorii de la Parchetul Giurgiu fac mai multe audieri și încearcă să stabilească un cerc de suspecți. 
  • Femeia era dezbrăcată atunci când i s-a dat foc și nu avea asupra ei acte sau bijuterii.

Potrivit anchetatorilor, victima este o femeie în vârstă de 32 de ani din Ilfov. Aceasta avea doi copii și a fost căsătorită. 

Procurorii de la Parchetul Giurgiu fac mai multe audieri și încearcă să stabilească un cerc de suspecți. 

Victima a fost identificată științific. O contribuție esențială în identificarea cadavrului cu identitate necunoscută au avut-o polițiștii criminaliști și medicul legist responsabil de caz, prin probele papilare recoltate cu ocazia necropsiei care au condus la identificarea victimei prin examinarea în baza de date AFIS a Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Femeia a fost ascunsă într-un geamantan și incendiată

Un apel la 112 a declanșat alerta la Poliția din Giurgiu, atunci când un bărbat a sunat și a anunțat că pe câmpul dintre localitățile Valea Plopilor și Ghimpați arde un cadavru omenesc.

Polițiștii au sosit imediat, apoi și criminaliștii, la fața locului fiind descoperit cadavrul unei femei, care se afla pe fragmentele unei valize. Femeia era dezbrăcată atunci când i s-a dat foc. Nu avea asupra ei acte sau bijuterii.

Tânăra a fost carbonizată în proporție de 90%, însă criminaliștii au reușit să determine câteva lucruri foarte importante.

Anchetatorii au stabilit atunci că femeia ar avea până în 30 de ani, iar după efectuarea autopsiei s-a constatat că prezenta plăgi la nivelul capului, produse prin lovire cu un corp dur tăietor.

Prezenta fractură sternală și costală, iar decesul a avut loc ca urmare a șocului traumatic și hemoragic, în contextul politraumatismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeia ucisă și incendiată pe un câmp din Giurgiu era din Ilfov, avea 32 de ani și doi copii