Antena Meniu Search
x

"Patul s-a rupt în două şi m-a prins la mijloc ca un sandwich". O femeie a suferit o fractură de bazin, în urma exploziei din Suceava

O femeie de 60 de ani a suferit o fractură de bazin, după ce o bucată de tavan a căzut peste ea, în urma exploziei produse luni într-un apartament din Suceava. Un bărbat, proprietarul apartamentului, a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi traumatisme, soţia sa având şi ea arsuri, dar pe o suprafaţă mai mică. Locuitorii blocului afirmă că au auzit un zgomot cumplit şi că au crezut că este vorba despre un război sau cutremur, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 19:16

Explozie Suceava
O femeie a suferit o fractură de bazin, în urma exploziei devastatoare - Facebook

Cei trei răniţi se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, leziunile suferite fiind semnificative. Potrivit oficialilor spitalului, o femeie de 60 de ani peste care a căzut un tavan desprins în urma deflagraţiei a suferit o fractură de bazin şi un traumatism toraco-abdominal. 

De asemenea, un bărbat a fost aruncat de la etajul al doilea de suflul exploziei. El are arsuri de gradele 1,2 şi 3 pe aproximativ 80% din suprafaţa corporală, dar şi multiple alte traumatisme. Soţia acestuia are arsuri faciale şi la nivelul toracelui posterior.

"Am auzit un zgomot infernal. Nu-l pot asocia cu nimic, credeţi-mă. O bubuitură teribilă, am simţit că îmi plesneşte capul. M-am trezit dintr-o dată prinsă ca într-o menghină. Acum îmi dau seama că patul s-a rupt în două şi m-a prins la mijloc ca un sandwich, cu dulapul dărâmat deasupra. Nu puteam să mă mişc, nu puteam să respir... Cu greu mi-am revenit. Am început să strig după ajutor pentru că nu mă puteam mişca. Acum îmi dau seama că n-avea cine să vină. Patul s-a făcut bucăţi, bucăţi şi a fost o portiţă de ieşire, m-am târât ca o râmă. Când am ieşit pe hol am văzut uşa de la intrare în cadă în baie, sufrageria nu mai exista, s-a dus cu totul în jos, nu mai există nimic. Am ieşit în pijamale afară. Am crezut că vin ruşii. Sincer, am crezut că ruşii ne bombardează. A fost un zgomot cumplit, un huruit teribil. Am simţit o cumplită panică", a declarat femeia care locuia deasupra apartamentului în care a avut loc explozia.  

Locuitorii blocului afirmă că au auzit un zgomot cumplit 

Şi-a povestit experienţa şi o femeie care locuieşte în scara de bloc mai puţin afectată, dar părinţii ei au apartamentul în scara în care a avut loc deflargaţia. Ea spune că maşina i-a fost distrusă de bucăţile de beton smulse de explozia din bloc. În apartamentul părinţilor, sunt crăpaţi pereţii şi balcoanele, iar geamurile sunt sărite.

"Dormeam şi m-a trezit zgomotul foarte puternic. Fetiţa mea dormea într-o cameră alăturată şi a venit la mine întrebând ce s-a întâmplat. În prima fază am crezut că e cutremur, dar când am aprins lumina am văzut că lustra nu se mişcă, am crezut că e război. Am ieşit pe balcon, am văzut maşina avariată total şi ziduri căzute şi am zis: Doamne, nu văd bine. Atunci mi-a bătut mama la uşă şi când am ieşit pe scară era praf, nu se putea vedea. Ne-am îmbrăcat şi am ieşit", a explicat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Patul s-a rupt în două şi m-a prins la mijloc ca un sandwich". O femeie a suferit o fractură de bazin, în urma exploziei din Suceava