Antena Meniu Search
x

Video Festivalul "Forever Hit" a fost anulat. Decizia organizatorilor vine în urma creşterii numărului de cazuri de Covid

După o vară în care ne-am mai relaxat şi am reuşit să uităm pentru un timp de problemele provocate de pandemie, iată că veştile rele au început să apară. '"Forever Hit", cel mai mare festival de muzică disco din Europa care urma să aibă loc în acestă săptămână la Bucureşti a fost anulat.

de Redactia Observator

la 14.09.2021, 14:31

Vezi și

Organizatorii au luat decizia din cauza numarului mare de imbolnaviri  Capitala este pe lista roşie pentru anumite ţări, iar acest lucru îngreuna primirea artiştilor, a adaugat echipa festivalului.  

Autorităţile au recomandat anularea, dar hotărârea vine şi în contextul în care s-au anunţat deja restricţii pentru nunți, botezuri și concerte. Toate biletele cumpărate rămân valabile pentru ediţia din 2022.  Forever Hit urma să aibă loc pe data de 18 septembrie şi era primul spectacol care avea loc pe Arena Naţională după doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Festivalul "Forever Hit" a fost anulat. Decizia organizatorilor vine în urma creşterii numărului de cazuri de Covid