Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă de 10 ani, luată de curenţi la Vama Veche. Copila plutea pe o saltea, în larg, spre Bulgaria

Un fetiță în vârstă de 10 ani lăsată să se joace pe o saltea pneumatică, pe plaja din Vama Veche, a fost luată de curenți și a ajuns în zona graniței cu Bulgaria.

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 17:16

Vezi și

Copila se afla pe plaja din din Vama Veche și se juca în apă, pe o saltea pneumatică, când, la un moment dat, cei aflați pe mal au observat cum salteaua pe care se afla fetița a fost dusă în larg. Speriați, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Fetița a fost recuperată de un salvamar

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa a anunțat că micuța, care plutea în larg, spre Bulgaria, a fost recuperată de un salvamar cu skijet, fiind, ulterior, evaluată de echipajul SMURD. Unchiul fetiței, care plecase înot după ea, a ieșit singur la mal și nu are nevoie de îngrijiri medicale. Cele două persoane au refuzat transportul la spital.

"Pompierii militari au fost solicitaţi în jurul orei 12, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină în cazul unui minor zărit de turiştii de pe plaja din Vama Veche plutind în largul mării pe o ambarcaţiune pneumatică. Ambarcaţiunea pneumatică a depăşit apele teritoriale româneşti, iar minorul a fot preluat de salvamari cu ajutorul ski jetului, adus la mal şi predat echipajului SMURD pentru evaluare medicală. Aparţinătorii au refuzat transportul acestuia la spital", a declarat Oana Manoilă, ISU Dobrogea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 10 ani, luată de curenţi la Vama Veche. Copila plutea pe o saltea, în larg, spre Bulgaria