Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 8 ani spulberată de locomotivă, sub ochii mamei şi surioarei mai mici, în Hunedoara. Copila a murit pe loc

Nenorocire mare, în această dimineaţă, în localitatea Aurel Vlaicu, din județul Hunedoara. O fetiță de numai 8 ani a fost spulberată de un tren, sub ochii mamei şi surioarei ei. 

Fetiţă de 8 ani spulberată de locomotivă, sub ochii mamei şi surioarei mai mici, în Hunedoara. Copila a murit pe loc - Imagine ilustrativă

Nenorocire mare, în această dimineaţă, în localitatea Aurel Vlaicu, din județul Hunedoara. O fetiță de numai 8 ani a fost spulberată de o locomotivă, sub ochii mamei şi surioarei ei. 

Tragedia s-a produs în jurul orei 5.00.

Copila de 8 ani se afla în staţia Aurel Vlaicu, împreună cu mama sa şi sora ei în vârstă de 5 ani, în aşteptarea unui tren care să le transporte în Alba Iulia.

Se pare că micuţa a fost agăţată de locomotivă.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că pe marginea CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 8 ani, din municipiul Alba Iulia. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul minorei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Fetiţa lovită de locomotivă în Hunedoara a murit pe loc

Copila nu a vut nicio şansă. A murit pe loc, rănile la cap fiind incompatibile cu viața.

Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliția a deschis un dosar în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Trupul micuței a fost preluat de medicii legiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 8 ani spulberată de locomotivă, sub ochii mamei şi surioarei mai mici, în Hunedoara. Copila a murit pe loc