Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei de la piscina din Târgu Jiu. Mădălin a murit sub privirile nepăsătoare ale oamenilor care se răcoreau în bazin

Sfârşit tragic după o zi toridă, la o piscină din Târgu Jiu. Un bărbat de 40 de ani a murit chiar în mijlocul oamenilor care se răcoreau în bazin. Timp de minute în şir, nici ei şi nici salvamarii nu şi-au dat seama ce se întâmplă. Un caz similar a avut loc şi la o piscină din Piteşti, unde un tânăr de doar 26 de ani a murit. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 25.06.2022, 19:22

Vezi și

Distracţia e în toi într-o după-amiază de vară la bazinul din Tâgu Jiu. O femeie îşi filmează familia în piscină fără să-şi dea seama că suprinde ultimele clipe de viaţă ale lui Mădălin. Scenele tragice au fost suprinse şi de camerele de supraveghere ale complexului. Vizibil vlăguit, bărbatul de 40 de ani înoată până aproape de mal. Însă nu mai ajunge. 

În apa de doar un metru şi jumătate, bărbatul rămâne inert în mijlocul oamenilor. Abia după aproape două minute, femeia observă că ceva nu e în regulă. Dar nu se alarmează...

''Măi, dar ce face? Că e cam de mult acolo...''

După încă un minut se declanşează panica. Pentru Mădălin erau deja aproape trei minute de stat sub apă.

Pe acelaşi subiect

''E băiatul ăla aici, nu mai iese de atunci? E unul aici! Un băiat! Uite, stă cam de mult aici!'' 

Oamenii îl scot pe bărbat la mal, iar un salvamar alertat de agitaţie intervine şi începe manevrele de resuscitare. Cum de nu şi-au dat seama salvamarii că bărbatul se îneacă?

Claudiu Popescu, reprezentant piscină: Am fost la momentul respectiv acolo, am avut 4 oameni care se plimbau la piscină, au stat fie pe pod, fie pe lângă, dar, din păcate, nu l-au văzut. Nu l-a observat nimeni pentru că nu a fost... Nu s-a înecat, nu a cerut ajutor, nu a dat din mâini, pur şi simplu, s-a lăsat la fund şi acolo a rămas. 

Cine este Mădălin, bărbatul care s-a înecat în piscina din Târgu Jiu

Bărbatul a petrecut câteva ore la piscină, venise împreună cu un prieten. În momentul în care s-a produs tragedia, în întregul complex, erau aproximativ 500 de persoane. În ciuda eforturilor, bărbatul nu a putut fi salvat.

Claudiu Popescu, reprezentant piscină: O condiţie destul de dificilă de a resuscita în soare, chiar pe marginea piscinei. S-au făcut aceste manevre fără să fie livrate şocuri electrice. Deci, pacientul  nu a avut posibilităţi să-şi revină.

Mădălin abia împlinise 40 de ani. Venise de la câţiva kilometri distanţă - din comuna Băleşti - la piscina din Târgu Jiu. 

''Probleme de sănătate nu avea, că dacă muncea, dacă săpa...''

Mădălin Ungureanu, primar Bălești: A intervenit ori un şoc cardiac, mai exact un stop cardiorespirator sau un accident vascular cerebral.

Necropsia va stabili cauza decesului. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Scenariul tragic s-a repetat şi la Piteşti, unde un alt tânăr de 26 de ani s-a înecat în piscină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei de la piscina din Târgu Jiu. Mădălin a murit sub privirile nepăsătoare ale oamenilor care se răcoreau în bazin