Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei de pe aeroportul Otopeni. Cum explică un psiholog gestul femeii din Bârlad care a încercat să-și ia viața

Caz şocant pe aeroportul Otopeni. O femeie de 40 de ani din Bârlad a încercat să-şi ia viaţa. S-a baricadat în baia de la terminalul plecări şi s-a rănit pe mâini şi gât. Femeile de serviciu au găsit-o prăbuşită pe podea. Salvatorii au spart uşa pentru a ajunge la ea. Surse Observator spun că femeia lua antidepresive. Anul trecut, a fost reţinută alături de iubitul ei, după ce, băuţi bine, au făcut scandal şi au sărit să bată câţiva poliţişti. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.04.2023, 20:30

Vezi și

Femeia de 40 de ani a intrat în aeroportul Otopeni puţin înainte de ora prânzului. Cu o valiză în mână, ca un pasager obişnuit, pregătit să călătorească cu avionul. Nimic din comportamentul ei n-a dat de bănuit despre planul macabru pe care îl avea în minte. A intrat în baia de lângă o cafenea. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: "Femeia s-ar fi blocat în toaleta din spatele meu, acolo unde ar fi început să se rănească. Medicii şi poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a ajunge la ea." 

Imaginile sunt teribile. Femeile de serviciu au dat alarma, după ce au găsit-o pe prăbuşită într-o baltă de sânge, cu un cuţit alături. Salvatorii s-au chinuit s-o stabilizeze şi au plecat cu ea de urgenţă spre spitalul Floreasca. A intrat direct în operaţie. Surse Observator spun că femeia lua antidepresive, iar la sosirea medicilor ar fi spus să fie lăsată în pace, pentru că vrea să moară. Nu avea cumpărat un bilet de avion.

Explicațiile unui psiholog

Pe acelaşi subiect

Ovidiu Telegescu, psiholog: "Tulburările emoţionale sunt cele care ne împing la astfel de gesturi. Să nu uităm că o intrare sau o ieşire din ţară înseamnă o intrare şi o ieşire din viaţă. De ce ar alege cineva să facă un astfel de gest în aeroport? pentru că viaţa începe şi se termină acolo. Persoanele aleg să facă un astfel de gest pentru a-şi striga disperarea. Un aeroport poate însemna un sfârşit de drum." 

Anul trecut în octombrie, femeia a fost reţinută alături de iubitul ei. Băuţi bine, cei doi au început să facă scandal în plină stradă. Câţiva trecători au sunat la 112. Când au venit agenţii să-i liniştească, femeia şi partenerul său au început să se ia la ceartă cu poliţiştii.

Totul s-a tranşat scurt. Poliţiştii i-au încătuşat şi i-au dus în arest. Soţul ei este încă după gratii iar în ultimul an femeia şi-a făcut o misiune din a-i face dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei de pe aeroportul Otopeni. Cum explică un psiholog gestul femeii din Bârlad care a încercat să-și ia viața