Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Vaslui, unde un băiat de 17 ani a murit, iar fratele său a fost rănit. Tatăl adolescenţilor: Eu mă duc. Ăsta a fost ultimul cuvânt

Doi părinţi au rămas cu inima sfâşiată pentru totdeauna. Şi-au pierdut fiul de 17 ani. Băiatul, pasionat de maşini, şi-a cumpărat pe furiş, un autoturism vechi, si a plecat împreună cu fratele lui mai mic, să se plimbe. Mama a reuşit să-i găsească dimineaţă, cu ajutorul locaţiei de pe telefon. Băiatul cel mare era mort, iar fratele lui zăcuse inconştient toată noaptea.

de Lili Trifu

la 24.11.2021, 18:04

Vezi și

Accidentul violent l-a ucis pe Mihai pe loc. Băiatul de 17 ani era la volanul maşinii pe care, în primăvară, a cumpărat-o, fără ştirea părinţilor, de la un vecin, cu 1.450 de lei. Omul i-a vândut-o fără numere şi fără acte, ca fier vechi. 

Tatăl băieţilor: Mihăiţă, Dumnezeu să-l ierte săracul, avea un pic de experienţă cu volanul că mai mersese cu tractorul. Eu îmi cumpăr maşină, tată. Nu-ţi cumperi maşină până nu faci 18 ani şi nu dai de permis. Tu cu maşină în ogradă la mine nu vii. Eu n-am ştiut de maşina asta până ieri.

Ieri, pe la prânz, băiatul şi-a sunat tatăl să-i spună că pleacă să se plimbe cu maşina. L-a luat şi pe fratele lui, cu un an mai mic. 

Tatăl băieţilor: Tată, eu plec cu maşina, mă duc că mă trag pe deal. Nu te duci, Mihai nicăieri. Că dacă te duci, eu anunţ poliţia. Tată, eu mă duc. Ăsta a fost ultimul cuvânt: Eu mă duc...

Pe acelaşi subiect

Disperat, părintele a sunat la poliţie.

Tatăl băieţilor: L-am sunat: Mihai, unde eşti? Pe deal, tată. Mihai, vino acasă că anunţ poliţia. Nu vin, tată. Am văzut că nu vine, am sunat la poliţie. Au venit două maşini de poliţie. Unii se răcneau la mine. Stai, domule, tu te răcneşti la mine.

De-atunci, niciunul din băieţi nu a mai răspuns la telefon. Tatăl i-a căutat singur pe câmp. Abia dimineaţă, fiul de 16 ani şi-a sunat mama.

A zăcut inconştient lângă fratele mort

Dr Bogdan Popa, director spitalul Huşi: Copilul a zăcut inconştient până dimineaţă când şi-a sunat mama care a contactat serviciul de urgenţă 112.

Dr. Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui: Mama a reuşit să-l identifice pe copil cu ajutorul telefonului mobil, aplicaţia de locaţie fiind deschisă pe telefonul copilului. La locul solicitării, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru băiatul de 17 ani. Semnele morţii erau de mult instalate.

Maşina a fost găsită la marginea localităţii Ivănești. Se răsturnase de mai multe ori pe câmp şi s-a oprit la 30 de metri de drum. Nu avea o roată. Nu se ştie dacă aceasta a sărit înainte sau după accident. 

Vecin: Un băiat cuminte, un băiat harnic. Nici n-a terminat şcoala, săracul.

Vecină: Nu m-am aşteptat, că erau cuminţi, harnici.

Vecin: Un copil trebuie să spună celui care l-a crescut. Şi mie îmi pare rău. 

Fratele supravieţuitor a rămas internat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Vaslui, unde un băiat de 17 ani a murit, iar fratele său a fost rănit. Tatăl adolescenţilor: Eu mă duc. Ăsta a fost ultimul cuvânt